Kopottak a székeid, vagy csak szeretnéd hangulatosabbá varázsolni a konyhád? Tégy huzatokat a székekre!

Mikor a konyhát, vagy az ebédlőt szeretnénk különlegessé tenni, akkor új függönyöket vásárolunk, vagy az asztalra teszünk egy szép terítőt. A székekről azonban sokszor megfeledkezünk. A kopott székek nem mutatnak jól a szépen berendezett konyhában, de erre is van megoldás. A székhuzatokkal különlegessé teheted a konyha hangulatát, így ha a székek kopottak, az sem lesz szembetűnő. Ráadásul még a takarítás is könnyebb lesz, mivel a székek párnái nem lesznek piszkosak, a huzatokat pedig könnyedén kimoshatod.

A székhuzatokat nagyobb lakberendezési boltokban megvásárolhatod, de ha tudsz varrni, horgolni, vagy kötni, te magad is elkészítheted. A huzattal befedheted a teljes széket, vagy csak a háttámláját, attól függően, mennyire kopott a szék, mely részeit szeretnéd eltakarni.

Ha megfelelő székhuzatokat választasz, akkor összhang lesz a konyhában, vagy az ebédlőben. Családi ebédekre, Karácsonyra és ünnepnapokra érdemes olyan huzatokat választani, amelyek összhangban vannak a terítővel, így még varázslatosabb lesz az összkép.

Tekintsd meg a következő ötleteket és inspirálódj