Minél erősebb egy nő, annál nehezebben találja meg a társát!

Őt nem lehet könnyen meghódítani, mert nem fog arra az emberre hallgatni akivel legelőször találkozik. Egy hódítónak lehet, hogy sikerül felébreszteni a kíváncsiságot a nőben, hogy megadja magát, hogy szeressen és, hogy egy férfi mellett legyen.

Egy nő elvárja, hogy meghódítsák, de csak a számára megfelelő férfi. Ne aggódj! Ne rejtsd el az erődet egy gyenge nő leple alá, mert egy napon ez az erő nyilvánvalóvá válik és elutasítja a nem megfelelő férfit. Csak egy erős nő nyújthat segítséget egy erős férfinek abban, hogy a férfi mindent meghódítson.

Ez a nő nem durva, csak szüksége van arra, hogy mellette legyen valaki aki bátorítja, aki szereti, aki nem adja fel. A nő tudja, hogy szerencsés mert egy ilyen férfi van mellette. Egy nőnek szükségtelen erőltetni az olyan kapcsolatot amelyikben nem a megfelelő férfi van mellette, nem egy olyan férfi aki úgy lett megalkotva, hogy kitartson egy erős nő mellett. A nő nem kell megjátssza magát. Egy erős nő büszke, nem rejti el a képességeit, hanem felhasználja azokat. Nem hallgat, azt mondja amit érez, nem adja fel, harcol azért ami fontos neki. A nő szinte kivirágzik egy olyan férfi mellett aki elég érett ahhoz, hogy kiismerje és képes őt támogatni. Egy királynő mellett csak egy királynak van helye!