2020-ban siker vár 3 csillagjegy szülötteire, az anyagi életük jobb lesz mint valaha

Ebben az évben 3 csillagjegy folyamatosan fejlődni fog, az anyagi életükben is sikerekre számíthatnak, ha odafigyelnek a csillagok tanácsaira.

Kos

A Kos csillagjegy szülöttei számára nagyon fontos és felelősség teljes lesz a 2020-as év a karrierjük szempontjából. Szakmai fejlődés várható, a befektetett munkálatukat pedig a főnökeik is elismerik. Ugyanez érvényes az anyagi helyzetükre is, de mindez nagy főléeleséggel jár. A Kos tudatában kell legyen annak, hogy minden mulandó, főleg a pénz, ezért nagyon oda kell figyeljen arra, hogy ne költsön fölösleges dolgokra. A legjobb az lenne e jegy szülöttei számára, ha ebben az évben gyűjtenék a pénzt és befektetnének.
A szerelemben is szerencséjük lesz, érzelmes, egészséges és erős kapcsolatuk lesz.

Halak

A Halak számára a jövő lesz a legfontosabb téma 2020-ban, hosszútávú tervekkel fognak foglalkozni a karrierjükben és az érzelmi kapcsolatukban is amiket most építenek. A pénz szempontjából a csillagok azt tanácsolják e jegy szülötteinek, hogy legyenek óvatosak, gondolják meg kétszer is mielőtt valamilyen dologba befektetnek. Ha odafigyelőek, nem kell az anyagi gondoktól tartaniuk.

Oroszlán

2020-ban az Oroszlán jegy szülötteire kemény munka vár, ez befolyásolhatja az élet más területeit is. Szakmai területen fejlődésre számíthatnak, több fegyelemre lesz szükségük azért, hogy az adandó alkalmakból profitálni tudjanak. Figyelniük kell a munkahelyi kapcsolatokra is, nagy nyomás alatt lesznek azért, hogy jobb eredményeket érjenek el és ez befolyásolhatja a kommunikációjukat a körülöttük lévő emberekkel. Pénzügyi fejlődés várható az életükben, a sok munkájuk jutalmaként. A szerelemben nagyobb erőfeszítést kell tegyenek, több időt kell töltsenek a szeretteikkel, meg kell tanulniuk úgy beosztani az idejüket, hogy a munkájukra és a családjukra is legyen elég idejük.