Mióta kipróbáltuk a házi bagettet, nem vettünk boltban kenyeret, sokkal finomabb

A család sok mindenhez eszik kenyeret, nálunk naponta 1 kiló kenyér elfogy, az elmúlt hónapokban már mi magunk sütjük, nagyon egyszerű és elképesztően finom.

Sok receptet kipróbáltunk, de rátaláltunk arra, ami nekünk megfelelő, ezzel nincs sok munka, hamar elkészül és egyszerű a recept.

Elkészítés:

A videóban láthatod, hogyan készül, a feliratokat is kapcsold be

Elkészíthetjük sajtosan, vagy anélkül is, ezért tényleg megunhatatlan. Frissen, forrón bámulatos az illata, mi képesek vagyunk megenni csak úgy önmagában is. Csomagolni is lehet, mivel egy kicsit sem morzsálódik.

A bagett sütés sokaknak nehéznek tűnhet, de egyáltalán nem az, minél többször készítjük, annál könnyebb lesz. Eleinte mi is tartottunk tőle, hogy nem sikerül majd, de elsőre is bámulatos volt. Az állaga csodás és az íze elmondhatatlanul finom. Nekünk jobban ízlik mint a bolti. A család nagy örül neki, hogy amikor csak akarunk itthon tudunk bagettet sütni, nem azt kell megvenni, ami a boltban van.

Rádásus, ha ünnepek közelednek, nem kell előre gondolkodni, hogy mennyi kenyér kell majd, ha elfogy, csak begyúrunk egy adagot és nemsokára kész is. Nem kell sokat gyúrni, nem kell hozzá dagasztógép, egyszerűen kézzel is meg lehet csinálni a tésztát. Aki szeretné, természetesen dagasztógéppel is elkészítheti, főleg ha dupla adagot süt, úgy azért már kicsit több vele a munka.