Mondd el, mit látsz a képen, és kiderül, milyen vagy legbelül!

Vess egy pillantást az alábbi képre! Szerinted mi van rajta? Ne morfondírozz sokat, az első válaszod a lényeg!

Ez jellemző rád, ha ajkakat láttál a képen:

Érzelmes ember vagy. Jó a humorod, és ez sokszor segít át a nehezebb időszakokon. A külvilág egy vicces, laza embernek lát téged, de te tudod, hogy valójában nagyon mélyen érző ember vagy, aki az elérzékenyülésre is hajlamos. Mindig erősnek szeretnél mutatkozni, kevesen láthatnak elesettnek, szomorúnak. Éles eszednek köszönhetően mindig gyorsan átlátod a helyzeteket, és hamar rálelsz a megoldásra. Az érzelmi életed olykor magadnak nehezíted meg azzal, hogy ritkán nyílsz meg igazán. A hibákat leckéknek fogod fel, ezért nem lépszer kétszer ugyanabba a folyóba.

Ez jellemző rád, ha gyökereket láttál a képen:

A stabilitás a legfontosabb számodra. Kiegyensúlyozott, rendezett életre törekedsz. A szeretteidért és a barátaidért bármire képes vagy. Mély kapcsolatok kialakítására törekedsz, nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos számodra. Tisztességes vagy, nem másokat eltaposva haladsz előre, a csalódásokat ugyanakkor nehezen viseled, sokáig tépelődsz, ha megbántanak, vagy átvernek. Szeretsz mindent egyedül megoldani, segítséget csak a legritkább esetben fogadsz el.

Ez jellemző rád, ha egy fát láttál a képen:

Sugárzik belőled az életszeretet, optimista vagy, és nyitott. Sajnos akadnak, akik vissza is élnek a bizalmaddal, olykor túl naiv vagy. Jókedvednek és pozitív életfelfogásodnak köszönhetően népszerű ember vagy, sokszor te vagy a társaság középpontja. A csalódások nem változtatnak az élethez és az emberekhez való hozzáállásodon, mindig újult erővel veted bele magad az új helyzetekbe. Legmélyebb érzéseid ugyanakkor nem mutatod ki, ez pedig némi titokzatosságot kölcsönöz neked, aminek köszönhetően még vonzóbb vagy a környezeted számára.