Néhány érdekes lapot szereltek a tömbház oldalára, mikor esni kezdett az eső, mindenki meglepődött!

A rendezett kerték nemcsak azért szépek mert tele vannak virággal, hanem azért is mert azt bizonyítják, hogy a természet mindig a közelünkben van. Ha városban lakunk, ahol egyik tömbház a másikat éri ott már szinte luxusnak számít egy virágos kert. A most következő fotókon egy olyan megoldást mutatunk be nektek amely szokatlan módja a virágültetésnek, ez az ötlet a tömbház projektjét készítő szakemberek ötlete volt.

Ezen a tömbházon nincsenek sem erkélyek sem párkányok, hanem a külső falak úgy vannak kialakítva, hogy egy – egy mélyedésbe beleférjen egy virág vagy bármilyen fajta növény.

A tömbház lakóinak legnagyobb örömére mégis van egy virágoskertjük, még ha nem is hagyományos. Így alakultak ki a Pocket Panel úgynevezett zsebes tömbházak, amely zsebeknek igen érdekes formájuk van.

Ezek a zsebek üvegszálas anyagból készülnek és a tömbház külső falára vannak erősítve, így az kívülről van díszítve növényekkel.

A lakók számára lehetséges bármilyen növény ültetése ezekbe a zsebekbe, akár fűszernövények, zöldségek, csak arra kell figyeljenek, nehogy idegen személy szedje le a termést előlük.

Ezek a zsebek káprázatos hangulatot kölcsönöznek a tömbházaknak.

Ez az ötlet valószínűleg nagyon népszerű lesz, egyre több tömbház fog épülni ebben a stílusban. Ha valaki elég kreatív, akár a családi házra is szerelhet hasonló paneleket, ahová virágokat ültethet.