Nem fognak tisztelni, mint Nő, ha nem tartod be ezt a 9 szabályt!

Ahogy a régi mondás tartja: „A férfi általában az olyan nőket szereti, akiket tisztel, egy nő általában azt a férfit tiszteli, akit szeret.” Ez így igaz.

A férfiak természete olyan, hogy a szeretet és a tisztelet összefonódik bennük. És ha egy lány azt szeretné, hogy szeressék, elsősorban a tiszteletre méltónak kell lennie.

1. Ne legyél olyan lány, aki mindenre „Igent” mond!

A férfiak általában azokat a nőket tisztelik, akik saját véleménnyel rendelkeznek, még ha ez ellentétes is az ő saját véleményükkel. Az a lány, aki mindennel egyetért, aligha fog a férfiból mély érzéséket kiváltani.

2. Ne részegedj le!

A férfiak mindig kettős mércével mérnek. Ha közülük valaki leissza magát a sárga földig, később azt mondja, hogy milyen jót mulattunk, de ha egy nő teszi ezt, főleg ha azt még nyilvánosan is, akkor ez rájuk nézve szégyenletes és megalázó látvány.

3. Legyen önálló életed!

A legtöbb férfi szeretne egy nő életének részévé válni, de nem egész életében. A férfiak nem szeretik azokat a nőket, akik folyamatosan bálványozzák őket. Sokkal vonzóbbak azok a nők, akik saját hobbival és baráti körrel rendelkeznek.

4. A férfiak általában nem értékelik, amit elsőre megkapnak!

Légyott az első randevún a legbiztosabb módja annak, hogy megvessenek. A férfiakat általában nem értékelik azokat a dolgokat, amit elsőre megkapnak. Minél több erőfeszítésükbe kerül a hódítás, annál jobban fogják értékelni a meghódítottjukat. És minél többet várnak az első együttlétre, annál jobban fogják tisztelni az ilyen elvű nőt.

5. Ne hazudj!

Az őszinteség az egészséges kapcsolatok garanciája. Egy kis hazugság, mint tudod, nagy sérelmeket szülhet, és elpusztíthatja a becses bizalmat. Minden hazugság előbb vagy utóbb, úgyis kiderül.

6. Ne panaszkodj folyton az Exedre!

Mert ebből sok minden kiderül: az, hogy mennyire vagy tisztességes és becsületes, illetve még azt a fránya férfi szolidaritást is felszínre hozhatod. Akármekkora „gazember” is volt az exed, fel kell ismerni annak a határát, hogy meddig lehet őt becsmérelni. Jobb, ha csak néhány mondatott mondasz róla, de azt őszintén a megfelelő mélységig. Mert különben a mostani párod úgy fogja gondolni, hogy szakításotok esetén róla is hasonlókat fogsz mondani.

7. Ne flörtölj másokkal!

Nem csak a féltékenységről van szó. Egy nyilvános flörtölés rossz híredet kelti és a párodra is úgy fognak nézni, mint akit felszarvaztak. Mint tudható a felszarvazást egyetlen férfi sem tűri el. És ha már egyszer meglátja benned a „könnyűvérű nőt”, többé már nem fog tisztelni téged.

8. Legyél Önmagad!

Nem kell másnak mutatni magadat – a férfiak azokat a nőket szeretik, akik magukat adják. Mindenki azt az embert szeretné maga mellett látni, akibe beleszeretett, nem pedig egy képmutatót.

9. Legyél „Lady”!

Lady –egy igazi Hölgy. Ne viselkedj úgy a pároddal, mintha az a haverod lenne. Elegancia, nőiesség, tisztesség – ezek azok az erények, amelyeket mindig díjaznak a férfiak, még ha ezt ők sohasem vallják be.