Piskóta tekercs liszt nélkül, ami nem reped❗

Gyorsan le is mentettem a receptet, kipróbáltam. Az egész család imádta! Köszönöm 😊

Hozzávalók

  • 6 tojás,
  • 6 kanál cukor,
  • 2 csomag vaníliás pudingpor (de lehet csokis is akkor csokis piskóta lesz).

Elkészítés

Fordítva készül, úgy is fotóztam a folyamatot.
Szétválasztjuk a tojásokat. A fehérjét 6 kanál cukorral felverjük. Ha kész egyesével belekeverjük a sárgáját. Majd a 2 csomag vaníliás pudingport. Végig géppel dolgozzatok!
Gáztepsi nagyságú adag. Sütőpapírra öntöm és mehet a sütőbe 180 fokra. Ha kész kiveszem és hagyom teljesen kihűlni ❗ Ha kihűlt én átszoktam fordítani egy másik sütőpapírra.
Meg kell kenni amivel szeretnéd és csak Most kell feltekerni❗ Nagyon könnyű tekerni és nem reped szét❗
Jó étvágyat hozzá ♥️

Pál Éva Szűcs Norbert konyhájából!

Bettina: – Nekem valahogy elképzelhetetlen hogy ez a recept jól működik 🤷 nekem van egy tuti receptem az sem reped soha és lehelet könnyű a tészta és mindenki imádja.
6 egész tojás nem kell elválasztani, 6 kanál porcukor 6 csapott evőkanál liszt, egy fél cs.sutopor. az egész tojásokat a porcukorral 5-6 percig géppel felverem a lisztet sütőporral beleszitálom mikor már letelt az idő és be a sütőbe 180fokon 10-12perc.
Ez a lekváros piskóta receptje ami nem reped és ha kihűlt is nyugodtan lehet tekerni akkor se reped. Persze lehet ez is jó recept nem próbáltam de valahogy a pudingos dolog nem oda való én úgy érzem. Azt a receptet amit le írtam tortákhoz is szoktam hasznàlni most csak ezt a képet találtam.

Fotó: Berecz Bettina

Béláné: – Nagyon szép a pudingos piskótád
Én éppen ma sütöttem, és nekem sem reped meg.

Fotó: Béláné Juhász