Pofátlanság netovábbja! Elvették a 84 éves néni virágát, aki csak a beteg lányának gyűjtötte a pénzt!

Az állam hatalmas nagy urai számára a 84 éves néni jelenti a legnagyobb problémát. Az idős hölgy a látássérült lányának gyűjtött pénzt szemcseppre, ezért virágot árult, amíg ezt a rend őrei le nem foglalták bűnjelként. Hihetetlen, hogy itt tart ma Magyarország! Miközben megannyi politikus lop, csal, hazudik, egy ártatlan néni virágait kell elvenni, aki csak beteg lányának akart segíteni. Ahelyett, hogy a rászorulókkal foglalkoznának a politikusok, inkább stadionokat építenek… Bezzeg anno a mi időnkben, úgy 20-30 évvel ezelőtt még tudta a rendőr, mi a dolga, akkoriban még a bűnözőket üldözték, nem az ártatlan, magatehetetlen embereket!

És most szó szerint idézzük a facebook-on szélvészként terjedő hírt:

Egyszerű és olcsó! (kattints ide) mutatunk egy egyszerű és elronthatatlan receptet! Miért nem ismertem hamarabb ezt a receptet?

84 éves néni zokog a Kossuth téri metró bejáratánál. Vele szemben egy közterületes – kezében egy nagy csokor nárcisz – és egy biztonsági őr. A néni kérlelhetetlenül sír – nem érti, miért veszik el tőle a virágot, hiszen ő csak szemcseppre gyűjt a félig vak lányának. Gyöngyös mellől jött fel Budapestre, hogy itt egy nagyobb patikában megvásárolhassa a gyógyszert.
Amikor intézkedés közben odaléptünk hozzá, hogy megvegyük a virágot, csak hagyják békén szerencsétlent, akkor meglepő válasz érkezett. “Nem adhatom oda, a virágot lefoglaltam, az intézkedést befejeztem” – feleli a közterületes. És ezzel sarkon fordul a két marcona arc és elsétál a csokor virággal. Mi meg ott maradunk a nénivel, aki alig lát a könnyeitől. Maradt még két zacskó diója és valami bokor ága, amit nem vettek el tőle. Remegő kézzel pakolgatja a vizes vödröt, és közben csak mesél a lányáról, aki miatt minden nap felkel és erőnek erejével próbál pénzt szerezni – bárhogyan. Most épp a kert végében nőtt virágokból. Hogy a diót és a bokor zöldjét miért nem vették el tőle, és miért nem zavarták el a metró bejáratától, nem érti.
Mi sem!

Forrás: Kovács Klára