Rendetlen csillagjegyek: ne haragudj rájuk, ha nem raknak rendet!

Vannak olyan személyek akik nagyon figyelmesek, gondoskodóak, nagyon vigyáznak a rendre maguk körül és vannak olyanok is akik gondatlanok, de kreatívnak hiszik magukat.

Lehet, hogy nekik van igazuk, mert az asztrológusok is az ő pártjukon vannak, hiszen azt mondják, hogy a csillagjegyünk befolyásolja a szokásainkat.

1. Skorpió

A Skorpió jegyében született személyek lakása csak akkor ragyog amikor vendégeket várnak, de miután a vendégek elmennek a Skorpió ismét relaxál. Ez a csillagjegy eléggé egoista, ha fáradt akkor az edények elmosogatását is másnapra halassza, legjobb esetben.
A Skorpió szerint a ruháknak a legjobb hely, ha a széken vannak tárolva, mert a szekrényben ahol szerintük rend van, lehetetlenség megtalálni bármit is.

2. Nyilas

A Nyilas egy nagyon energikus és aktív csillagjegy, de nagyon rendetlen. Rendrakás közben zenét hallgat, vagy tévét néz, esetleg főz. Ezért nagy a valószínűsége annak, hogy a rendrakás sikeres legyen. Nem szereti az idejét portörléssel tölteni, inkább elmegy egy utazásra.

3. Oroszlán

Az Oroszlán kreatív, impulzív és spontán, nem igazán érdekli a lakása kinézete. Nincs ideje észrevenni a rendetlenséget, mert túl gyors életet él. Az Oroszlán ugyanakkor nagyon büszke ezért mindig vigyáz arra, hogy a külső megjelenése kifogástalan legyen.

4. Mérleg

A Mérleg egyrészt azt szereti, hogy minden ami körülötte van az legyen szép, másrészt pedig utál takarítani, mert kapcsolatba lép a porral, nagyon örül annak, ha másvalaki foglalkozik ezzel a dologgal.

5. Bak

A Bak csak ott takarít ahol látszik, a szobájában általában tisztaság van, a dolgai pedig a helyükre vannak rakva. De a szekrényben vagy az éjjeliszekrényben totális rendetlenség van. A ruhái is rendezettek, mert a Bak elég ápolt és rendezett megjelenésű, de a zsebeiben és a táskájában nagy rendetlenség van.

Ha nem tudtok megbékülni ezekkel a dolgokkal akkor meg kell próbálni átnevelni ezeket a csillagjegyeket.