Retro melegszendvics, sütőben sütve, 10 perc alatt elkészíthető

Emlékszel még a retro melegszendvicsre? Bemutatjuk, hogyan készül a sütőben sült változata. Nagyon finom és egyszerű, a rengeteg sajtnak köszönhetően biztosan mindenki örömmel fogyasztja.

A videóban megtekintheted, hogyan készül ez a finomság. A feliratokat is kapcsold be.

A melegszendvics általában mindenhol kedvenc, most egy nagyon egyszerű variációt mutatunk, ami sütőben is elkészíthető. Jó nagy adag ráfér a tepsire, így egy pillanat alatt finom reggelit, vagy vacsorát készíthetsz a családnak.

A régi nagy kedvencünk a retro melegszendvics, a hagyományos sütő már sajnos sokaknak nincs meg, de a tűzhelyünk sütőjében is leutánozhatjuk azt a csodás ízvilágot. Ez egy alap recept, kerülhet rá bármilyen felvágott, amit a család szeret. Szalámival nagyon finom, de már úgy is próbáltuk, hogy néhány erős paprika szeletet tettünk rá, valami bámulatos lett.

Hozzávalók:

  • 2 bagett,
  • 50 g olvasztott vaj,
  • 150 g sajt,
  • 2 tojás,
  • só,
  • bors.

Mióta kipróbáltuk, sokszor készítjük. Nálunk reggelire is örömmel fogyasztja a család. Mivel hamar elkészül, örömmel sütöm, amikor csak kérik. Fillérekből is lehet finomságot készíteni. Ha a kenyér már kissé száraz, a melegszendvics elkészítéséhez akkor is felhasználhatod. Nálunk ha megmarad néhány szelet kenyér, általában ez a finomság készül belőle.

Ha több személynek készíted, akkor a mennyiséget érdemes megduplázni. Ebből még a gyerekek is kérnek egy újabb szeletet, annyira finom. A család nagyon örül neki, hogy sikerül felidézni a retro sütővel készült szendvics ízét, jó egy kicsit visszaemlékezni gyermekkorunk finomságaira. Érdemes megkóstolni, ebben a receptben nem lehet csalódni. Egyszerű és finom étel, túlságosan sok munka nélkül.