Tökéletes téli randevú a megfelelő téli öltözetben

Az élet, ha nem is a szokásos mederben megy tovább, ettől függetlenül, nem állt meg.

Az emberek ugyanúgy ismerkednek, dolgoznak és élik az életüket, hiszen élni kell. A férfiak és nők ismerkednek, randevúznak, és izgatottan választják ki az első randevúra a megfelelő téli öltözéket, hiszen mindenki tudja, hogy az első benyomás milyen sokat számít, milyen nagy jelentősége van. Hiszen voltaképpen ezen is sok minden múlik. Milyen a rajtunk lévő cipő, mennyire vasalt az ing, hogyan áll rajtunk a sapka és milyen nadrágba vagy szoknyába bújtunk a mindent meghatározó első randevú előtt. A cikkben tippeket adunk, hogyan válasszunk, amennyiben izgatottan készülődünk a randevúra azzal a férfival, aki máris megdobogtatja a szívünket.

Az öltözködés kulcsfontosságú. Fordítsunk gondot a pulóverre

A nők imádnak öltözködni. Azt nagyon könnyű eldönteni, hogy szoknyába, vagy nadrágba bújjunk a nagy napon, viszont a sok női pulóver közül nem mindig könnyű a legmegfelelőbbet kiválasztani. Két nagyon fontos szabály van. Ne akarjunk másnak látszani, mint amilyenek vagyunk, azaz mindig a stílusunknak és a személyiségünknek megfelelő pulóvert öltsük magunkra. Az is lényeges, hogy a pulóver kényelmes és meleg legyen, hiszen téli randevúról van szó. A legjobb döntést akkor hozzuk, ha egy pihe-puha, meleg kötött pulcsi mellett döntünk. Szerencsére ma már nagyon divatos, modern, fiatalos darabok közül is válogathatunk, de ha túl egyszerűnek gondoljuk a kötött női pulóvert, akkor a színekkel játszunk és válasszunk egy élénk színű, vagy egy vagány, mintákkal ellátott pulóvert, ami a funkcióját is betölti, azaz rendkívül meleg is.

Ha fázósak vagyunk, akkor döntsünk a gyapjú pulóver mellett. Ha jobban szeretjük a V-nyakú vagy a kerek nyakú pulóvert, akkor döntsünk amellett, ehhez egy remek nyakláncot is felvehetünk. A gombos, díszes, gyöngyös pulóverek is nagyon divatosak, viszont, ha ilyet választunk, akkor a nadrág vagy a szoknya legyen egyszerű, letisztult vonalat képviselő darab. Sportos pulóvert is választhatunk, de azért az első randevún még a sportos, kényelmes darabokat preferálóknak is illik kicsit jobban kiöltözni. Mégis csak az első randevúról van szó.

A kabát is kardinális kérdés az első randevún

Ha egy sétálgatós téli estét terveztek, akkor elengedhetetlen a meleg, bélelt dzseki vagy a hosszabb, legalább combközépig érő kabát. Nem kell mindent megmutatni az első randin, ha éppen amiatt aggódsz, hogy a randi partnered nem látja a meleg, vastag kabátban a csinos alakodat. Az egészség a legfontosabb, így mindig gondosan ügyelj arra, hogy meleg ruhába bújj és meleg, női kabát legyen rajtad.

Ha borongós az idő, akkor ne a szövetkabát mellett dönts, hiszen igaz, hogy jó meleg, az is igaz, hogy remekül lehet egy fekete, szürke, barna vagy kockás kabáthoz öltözködni, de az esős idő kifog rajta, azaz nagyon könnyen átázik.

A kiegészítőkről se feledkezz meg

Télen, akármennyire is nem szeretik sokan, muszáj sálat, kesztyűt és sapkát is felvenni, főleg, ha valóban az a terv, hogy az utcákat rójátok sétálva, és az első randin csakis a beszélgetés, egymás megismerése kerül fókuszba. Akár még egy karácsonyi vásárba is betérhettek, hiszen nagyon romantikus, ahogy forró teát, forralt bort kortyolgattok, vagy egy frissen sült perecen osztozkodtok. A női pénztárca mindenképpen lapuljon a táskádban, hiszen ma már nem feltétlenül a férfi fizet az első randevún.