Válassz egy tollat és tudd meg, milyen ember vagy! A teszt pontossága mindenkit meglep!

Tekintsd meg a képet és válaszd ki azt a tollat, ami a leginkább vonzó a számodra. Ne gondolkodj túl sokat, azt válaszd, ami megtetszik, ez árulja el a valós tulajdonságaidat!

1-es

Ha ezt választottad, nagyon határozott egyéniség vagy. Kedves és türelmes ember vagy, de ha szükséges, nagyon erős is tudsz lenni. Az emberek csodálnak téged, mert tele vagy lendülettel és energiával. Sokan azt gondolják, hogy mindent elérsz amit akarsz és ez így is van, azt viszont csak kevesen tudják, hogy emögött mennyi munka áll. A külső is fontos a számodra, nem szeretsz elhanyagoltnak tűnni, emiatt sokan irigyelnek és kritizálnak is. Te azonban tudod, hogy nem érdemes a környezeted véleményével foglalkozni, te csak a szűk családod véleményére adsz és jól is teszed!

2-es

Aki ezt választja, az nagyon megfontolt személyiség. Ha sérelem ér az életben, azt nem mutatod ki, mert tudod, hogy ezzel sokan visszaélnének. Nem szereted a pletykákat és az áskálódást, ezért sokszor nem találod meg a hangot a környezeteddel. Ez téged nem is igazán érdekel, mert a számodra fontos személyek szeretnek. Visszahúzódó személyiségnek tartanak, de ez nem így van, csupán jól megállogatod, kit is engedsz közel magadhoz. Kedves és türelmes ember vagy, akire mindig lehet számítani.

3-as

Nyitott egyéniség vagy, aki mindenre kíváncsi és mindent szeretne felfedezni. Nem szeretsz veszekedni, de nem tűröd el az igazságtalanságot, ezért mindig kiállsz magadért, ha úgy érzed jogtalanul bántanak. Kedves és türelmes személy vagy, ezért csodálatos szülő válik belőled. Mindent szeretsz aprólékosan megtervezni, nem szereted ha a dolgok csak úgy történnek körülötted. Az emberek általában tévesen ítélnek meg, mert sokan könnyelműnek tartanak, mert hajlamos vagy elviccelni a komoly dolgokat is. Pedig te ezzel csak egyszerűbbé akarod tenni a hétköznapjaid.

4-es

Hatalmas vágyaid vannak, ami erőt ad neked a hétköznapokhoz. Remekül harcolsz a céljaidért, tudod ha valamit el akarsz érni, azért tenned is kell. Nem adod fel egykönnyen a terveid, kitartó és olykor makacs vagy. Számodra a külső is sokat jelent, törődsz magaddal, mert tudod csak akkor mennek jól a dolgok, ha elégedett vagy magaddal. Néha kissé meggondolatlan vagy, ezért gyakran kimondasz olyan dolgokat is amiket nem kellene, ezzel azonban könnyen megbánthatsz másokat. Akik szeretnek olyannak fogadnak el, amilyen vagy, mert tudják, hogy hatalmas szíved van, csak könnyű téged felidegesíteni.

5-ös

Határozott személyiség vagy, aki kivívja az emberek tiszteletét. Azonban ha felidegesítenek, nem tudod fékezni magad, ezért hajlamos vagy megbántani a szeretteidet. Gyakran túl sok feladatot vállalsz, alig jut időd önmagadra. Mindig a család az első, arra törekszel, hogy mindent megadj nekik. Te az a típusú személy vagy, akire mindig lehet számítani. Odaadó és kedves egyéniséged miatt nagyon szeretnek a családtagjaid és még azt is elnézik neked, ha időnként túlreagálod a dolgokat, mert tudják, hogy nem gondolod komolyan.

6-os

Kiegyensúlyozott személy vagy, még akkor is mosolyogsz, ha éppen nincs jó kedved. Erőt adsz másoknak és felvidítod őket, ezért is szeretnek veled lenni a családtagjaid. Te nem terhelsz másokat a gondjaiddal, nem szeretsz panaszkodni, de szívesen meghallgatod, azokat akiknek gondjaik vannak. Mindenkit fel tudsz vidítani, csupa szív teremtés vagy. Árad belőled a szeretet és ezt a környezeted értékeli is. A benned lakozó kedvesség miatt azonban néha kissé naiv vagy, de az évek folyamán már megtanultad, hogy csak a szűk családod érdemes közel engedned magadhoz.