Valentin napi ajándékok pároknak: mivel érdemes készülnöd?

Mi úgy gondoljuk, hogy kétféle ember létezik az ajándékozás szempontjából. Az egyik kategóriába azok tartoznak, akik hiába ismerik a párjuk akár minden gondolatát, fogalmuk sincs, hogy mire vágynak, amikor egy ajándékról van szó (nevezhetnénk őket férfiaknak, de ne általánosítsunk!). A másik csoportba azok tartoznak, akik szuperül ki tudják fejezni minden érzésüket egy ajándékkal és könnyen betalálnak a másiknál.
Bármelyik kategóriába is tartozzunk mi (vagy éppen valahol félúton), könnyen lehet, hogy valami újat is hallunk majd ebből a cikkből.

Mi a tökéletes ajándék?
Egy kicsit el kell, hogy szomorítsunk néhány olvasót: nem fogjuk tudni leírni, hogy a te helyedben pontosan mi a tökéletes ajándék a párodnak, esetleg leendő párodnak. Ugyanúgy, hogy a herceg a fehér lovon sem igen tud csak úgy begaloppozni az életünkbe, hiszen egy párkapcsolat az, amit közösen építünk a másikkal, nem lehet csak úgy rábökni egy tökéletes ajándékra sem. De ötleteink vannak azért!

Nézzünk néhány ötletet a párkapcsolat különböző állapotaiból

Hiszen az ideális Valentin napi ajándék a párkapcsolat stádiumától is függ.

Első Valentin nap együtt vagy évforduló?

Manapság egyre inkább az élmények kerülnek előtérbe a tárgyi ajándékokkal szemben az élet szinte minden területén. Nincs ez másképp a szerelemben sem. Egy érzéki illatú aromaterápia kiváló ajándék lehet. Vagy ha van egy közös füstölő illat, amely kellemes emlékeket hoz vissza, ez is nagyszerű lehet. De nem lőhetünk mellé egy puha fürdőköpennyel vagy köntössel sem.
De bármit is válasszunk, igyekezzünk letenni a telefont, lejönni az online világból és csak a párunkra szentelni egy napot vagy egy hétvégét…

Már egy éve együtt…

Ez most azt jelenti, hogy sikerült átvészelni egy világjárvány (remélhetőleg) nagy részét együtt. Gratulálunk! Érdemes lehet egy kicsit kimozdulni otthonról: egy túrahátizsák vagy túrabakancs szuper ötlet lehet. Csak a Duna-kanyarban Dobogókő, Spartacus ösvény, Rám-szakadék, Prédikálószék vár ránk!
Ha pedig a túrázás nem Nektek való, egy utazó nyakpárna is jól jöhet.

Közös lakás…

Egy lakás berendezése sokak szerint sosincs kész. Nagyszerű ajándék lehet egy olyan kávéfőző, amellyel párunk kedvenc kávéját készíthetjük el. Vagy egy új ágyneműhuzat, amelyik feldobja a hangulatot otthon, és megtöri az egyhangúságot.

Rengeteg közös élmény után…

A mindennapok rutinjában könnyű elfeledkezni az emlékekről, amelyek összekötnek kettőtöket. Ezek felelevenítésére szuper ajándék lehet egy (vagy öt vagy tíz) fényképkeret vagy egy csipeszes fényképtartó.
De gondolkodhatunk akár egy jógamatracban is: egy-egy ilyen apróság teljesen más hangulatot kölcsönözhet az otthonunknak, néhány ezer forintból is.

Ne feledjük!

De a legfontosabbak nem a tárgyi ajándékok, hanem a másikra figyelés, az együtt töltött idő, legyen szó a takaró alatti filmnézésről összebújva vagy hegymászásról!