13 helytakarékos tipp, hogy minden elférjen a szobában!

A helyhiány örökös probléma, akármekkora lakásban is élünk. A következő 13 tipp alkalmazásával rengeteg helyet spórolhatsz és a dolgaid tárolása egyszerűbb lesz mint valaha!

1. Végy egy fából készült irattartót, fesd be a kedvenc színedre és rögzítsd a hálószoba falaihoz. Néhány csavar és már kész is! Kisebb tárgyak tárolására tökéletesen alkalmas.

iratpolc

2. Végy egy egyszerű polcrendszert, fordítsd meg és csúsztasd az ágy alá. A téli ruhákat, könyveket, ritkábban használt tárgyakat bátran tárolhatod itt.

polc

3. Rejts el egy hosszabbítót a fiókban és már töltheted is a kütyüjidet anélkül, hogy mindenhol kábelek lennének!

tolto

4. Ha pici lakásban élsz, vagy csak túl sok ruhád van, akkor használd az ajtót tárolásra! Csak egy fém rudat és néhány akasztót kell felszerelni ahhoz, hogy az ajtóra aggathasd a cipőid, ruháid!

ajto

5. A pólók és toppok nem férnek el a szekrényedben? A nem gyűrődő anyagú pólókat tekerd fel és tedd őket a fiókba! Így rengeteg felsőd elfér egy aprócska helyen és máris több hely lesz a szekrényedben!

polo

6. A parfümöktől már el sem lehet férni a szekrényeden? Egy antik tortaállványra van szükséged, ami remekül mutat és rengeteg parfümöt tárulhatsz rajta!

parfum

7. A zoknik és harisnyák sokasága elfér egy fiókban, ha vásárolsz egy elválasztó kütyüt. Végre hosszas keresgélés nélkül is megtalálhatod azt, amit viselni szeretnél!

harisnya

8. Csak egy pici polcra van szükséged, ami az ágyad mellett elfér és már nem is kell azon gondolkodnod, hová tedd a telefonod, vagy egy pohár vizet.

picipolc

9. Az ékszereid és az apróbb smink eszközöket kisebb dobozokban, antik teáscsészékben is tárolhatod. Így nem lesz rendetlenség a szekrényeden és még jól is mutat!

kutyu

10. Semmit nem fogsz többé elfelejteni, ha ezt a tippet kipróbálod! Végy egy párnát, egy hosszú selyemzsineget és néhány rajszöget. A párnára a rajzszögek segítségével könnyedén felfüggesztheted a zsinegeket, így a kisebb cetliket, számlákat, bevásárlólistát, vagy a családnak írt emlékeztetőket is mindig szem előtt tarthatod!

tarolo

11. Ha rajongsz a táskákért, de nem tudod, hová tedd őket, itt a neked való tipp! Néhány akasztóra van szükséged és a falon, szépen, rendezetten tárolhatod a kedvenc táskáid! Ez a megoldás nem csak helytakarékos, de még praktikus is, hiszen minden táskádat szemügyre veheted és pillanatok alatt kiválaszthatod, melyik illik leginkább az aktuális szettedhez.

tarolas

12. Eddig nem tudtad mire használd a reklámtáskákat? Rögzítsd őket a falra és tárold bennük a kisebb tárgyakat!

bevasarlo

13. Az ágyvégére is akaszthatsz kisebb tárolókat, amelyekben sok minden elfér. A hajvasalód, vagy a mobilod töltőjét könnyedén megtalálhatod, nem kell többé keresgélned!

agy