17 felvétel, amelytől egy pillanatra a lélegzeted is eláll, ha megnézed!

Az ebben a cikkben összegyűjtött képek bármelyike igencsak alkalmas arra, hogy felkorbácsolja az érzelmeinket. Ha csak egy pillantást vetünk például arra az ismeretlen párra, akik egy másik pár csecsemőjét ringatják, a menyasszonyra, aki utoljára repült szeretett nagyanyjához, az öreg macskára, amit végre-valahára hazavittek a menhelyről, menten úgy fogod érezni, hogy egyszerre tölti meg a szívedet a melegség, az erő és egyfajta könnyed szomorúság, valamint a csodába vetett hit. Hogy elhiggyük: bár az élet nem könnyű dolog, a végén minden rendben lesz.

A Bidista szerkesztőségének tagjait is megérintették ezek a képek, és szívből reméljük, hogy a te szíved is gyakrabban ver majd, amikor megnézed őket.

1. Az orvosok megtiltották a 102 éves nagymamának, hogy elrepüljön az unokája esküvőjére, de ennek ellenére az unoka meglepetést szerzett neki, amikor is egyenesen hozzá utazott, mégpedig az esküvői ruhájában. Ez volt az utolsó találkozásuk.

© Tara Bars / Facebook

2. Egy idős úriember egyedül betért egy étterembe, és amikor elkezdte a pincérnek elmesélni az élettörténetét, az szünetet tartott, hogy meghallgathassa őt.

© gangbangkang / Reddit

3. „8 éves voltam, amikor találtam egy négylevelű lóherét, amit meg is mutattam apámnak, sőt nekiajándékoztam. Ő nemrég meghalt, és ezt a kis tasakot találtam a pénztárcájában, amikor rendeztem a dolgait. 20 évvel később még mindig magánál tartotta.”

© STEELSTRING88 / Reddit

4. „Zavarban voltunk, mert nem tudtuk megnyugtatni a babánkat az étteremben, és már éppen távozni szerettünk volna, amikor egy ismeretlen pár felajánlotta nekünk segítségét. A fiunk egész este az ő vállukon aludt.”

© humansof / Reddit

5. „A munkahelyemen az éjjeliőr sapkát és bébicipőt szokott kötni az Edinburgh-i kórházban lévő koraszülött csecsemőknek. De a világ minden tájára küld ilyen kötöttárukat.”

© laurennewsome / Twitter

6. A rák utolsó stádiumában levő lány megtagadta a kezelést, és feleségül ment az általa szeretett férfihoz, hogy élvezhesse a hátralévő időt. És ez sikerült neki.

lovewhatmatters

7. „Nagyapám a II. Világháború előtt és után, egy-egy fénykép 7 év különbséggel. Nem szeretett a koncentrációs táborra gondolkodni, de a szeme többet elárul, mint bármely történelemkönyv.”

© DontDeadOpen / Reddit

8. Egy család autóbalesetet szenvedett. Amíg az anyát az orvos megvizsgálta, a lánya ijedten zokogott. A mentősök észrevették, hogy lakk van a kislány kezében, ezért megkérték, hogy készítsen nekik is manikűrt. Ez működött!

© North Davis Fire District / Facebook

9. Egy kar nélkül született lány Disney hercegnő szeretett volna lenni, hogy pozitív példát mutasson a hozzá hasonlóknak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

LoveWhatMatters.com (@lovewhatmatters) által megosztott bejegyzés,

10. „Egy ügyfél kiabált az egyik kollégámmal. Később a lánya visszatért, hogy bocsánatot kérjen az anyja tettéért.”

„Sajnálom, hogy anyám kiabált Önnel.”

11. Egy novoszibirszki gyermekfodrász ingyenesen vágja az árvák és az autizmussal élő gyermekek haját.

12. Amikor az épület hirtelen összeomlott, a fiatalember a törmelék alatt rekedt. Amíg várt a segítségre, mobiltelefonjával egy önarcképet készített, amit elküldött a családjának, megerősítve, hogy minden rendben van. Később sikerült megmenteni.

© ruivismo / Reddit

13. Anya megengedte a fiának, hogy választhat egy állatot a menhelyről. Egy öreg, kövér, félénk macskát választott. Az azonnal bemászott a fiú karjába, és azóta elválaszthatatlanok.

© Exploits Valley SPCA Adoptables / Facebook

14. „11 éves testvérem úgy döntött, hogy megtanulja a koreai nyelvet, hogy kommunikálni tudjon az osztályába került új lánnyal, aki csak koreaiul beszél.”

© CCHannah / Reddit

15. Egy nő megsebesült pillangókat ment: a sérült szárnyak helyrehozása után a lepkék ismét repülhetnek.

© Insect Art / Facebook © Insect Art / Facebook

16. Első ismerkedés.

© AnetteHoag / Reddit

17. Kutya-nagymama és unokája.

© yummytuber / Reddit

És neked van hasonló érzelmeket kiváltó történeted?