20 stílusos hajszín ötlet: Az ombre és a balayage

Az ombre és a balayage lényege, hogy két vagy több különböző hajszínt párosítunk egymással átmenetesen, szinte észrevétlenül és gyönyörűen. A különböző színek átmenetével játszó trend már jóideje tart és szerencsére egyáltalán nem látszik a vége.

A hosszú, hullámos hajon nagyon jól mutat a feketéből mahagóniba átmenő ombre megoldás. Ugyanilyen hajtípuson a fehéres szőkével olyan tündöklő hatást érhetünk el, mintha csak egy sellő frizuráját viselnénk. A karamellből fehére szőkébe átmenő balayage a leginkább alkalmas arra, hogy napszítta hatást érjünk el, a laza hullámok pedig romantikussá teszik az összképet.

A világosabb és sötétebb rézszínek kombinációja, valamint a krómból ezüstbe hajló tincsek egyformán népszerűek a fiatalok és az érettebb nők körében is.

Nemcsak kettő, de akár háromféle átmentet is létrehozhatunk. A barna, szőke és szürke tökéletes harmóniát alkotnak egy hullámos bubi frizurán, de nagyon mutatós a sötétből világos szőkébe átmenő, a feketéből karamellbe forduló változat is. Aki igazán látványossá szeretné tenni a színátmeneteket, a feketét és a szőkét is bátran kombinálhatja.