4 csillagjegy női szülötteit az egész világ csodálja, mert sikeresek, határozottak, mindig elérik amit akarnak!

Minden csillagjegy szülötteinek meg van a saját erőssége ez meghatározza őt és különlegessé teszi, de vannak olyanok is akiben minden megtalálható a szépség, az intelligencia és a függetlenség is.

Ezeket a csillagjegyeket irigylik a legtöbben. Azok a hölgyek pedig akik a most következő három csillagjegy szülöttei boldogak lehetnek, mert szinte az egész világ a lábuk előtt hever.

Rák

A Rák olyan mint egy darab kenyér, nála kedvesebb és gondoskodóbb embert nem igazán találsz. Nagyon jólelkű, sokan nem is értik, hogy tud ilyen különleges lenni, jó páran szeretnének olyanok lenni mint ő.

A Rák nő a boldogság, ő egy emberbőrbe bújt angyal, bárki szeretné, ha egy ilyen nő lenne mellette. Ő az ideális nő, vidám, kellemes, megértő, nagy tehetsége van ahhoz, hogy szeresse és megajándékozza a szeretteit.

Halak

A Halak jegyében született nő aranyos, szép, kedves, nagylelkű és nagyon érzékeny. Amikor van egy kapcsolata akkor nagyon romantikus, a hűség pedig az ő erőssége.
Nagylelkű ami meg is látszik minden tettén, képes arra, hogy mindenét felajánljon még akkor is, ha neki semmije sem marad. Mindent érdek nélkül csinál, soha nem vár semmit cserébe.

Nyilas

A Nyilas jegyében született nő sikeres, mindig mindent sikeresen elér, szereti a kalandot, tele van öltekkel. Amikor kihívásokban van része akkor ő mindent új lehetőséggé alakít, soha nem hátrál meg a problémák elől.

Olyan életkedve van amely ritkaság, a pozitív dolgokat vonzza és mindig sikerben van része. Természetes, spontán, az eleganciája vele született dolog, ezért mindig minden szituációban ragyogóan néz ki. Éles eszű és képes arra, hogy ott találjon megoldást amit mások észre sem vesznek, ahonnan mások szerint nincs kiút. Amikor megjelenik valahol már akkor kitűnik a többiek közül. Független és nagyon magabiztos, mindig sikeres a saját erejéből, anélkül, hogy valaki más segítségére lenne szüksége.

Oroszlán

Az Oroszlán jegyében született nő szenzációs megjelenéssel rendelkezik bármilyen alkalomkor. Mindig ragyog, a csillagjegyek közül talán ő a legszebb nő, ezért sokan irigyek rá. Feltűnően intelligens, kulturált ezért mindenkire hatással van.
Stílusos és elegáns, mindig különlegesen vigyáz a saját személyére mert nagyon nőies.
Az Oroszlán nő azok közé közé tartozik akik össze tudják hangolni a szépséget és az intelligenciát, ezért sokan féltékenyek rá.

Mindig van terve a jövővel kapcsolatban, azért harcol, hogy mindezt megvalósítsa. A legtöbb esetben olyan dolgok sikerülnek a számára amit más nők számára nagyon nehéznek tűnnek. Soha nem hagyja magát letaglózni a nehézségek miatt, mindig a legjobb megoldást keresi, így sikerül neki mindig tanulnia abból a tapasztalatból amely kevésbé volt kellemes.