4 egyszerű gyakorlat a hasi zsírpárnák ellen

Ha a nyarat annak minden örömével szeretnénk élvezni és kihasználni, valamit muszáj tennünk a hason lévő zsírpárnák ellen, melyek valljuk be, cukibban mutatnak télen a vastag ruha alatt, mint nyáron a bikiniben…

Sokan edzőterembe járnak, lelkiismeretesen végzik a hasgyakorlatokat, megválogatják, hogy mit esznek, mégsem érnek el látható eredményt. Aggodalomra nincs ok, itt van a tökéletes megoldás!

Próbáld ki ezt a 4 gyakorlatot, melyek mindegyike segít feszesíteni a hasizmokat és a test egyéb részeit is. Minimális erőfeszítéssel lehet egész nyáron szuperlapos hasad!

1. gyakorlat

Használjunk súlyzót az egyensúly megtartásához. Tegyük be a kedvenc zenénket, álljunk vállszéles terpeszben, egyenes tartással. Hajoljunk oldalra, de térdünk maradjon egyenes! Mindkét oldalon végezzük a gyakorlatot addig, amíg csak bírjuk.

4-egyszeru-gyakorlat-hasi-zsirparnak-ellen2

2. gyakorlat

Üljünk le a földre és hajlítsuk be lábainkat. Az egyik súlyzót fogjuk meg a kezünkben és lassan nyissuk szélesebbre a lábakat, miközben felfelé emeljük őket. Váltogassuk a súlyzót egyik kezünkből a másikba a térdek fölött úgy, hogy a lábainkkal egy nyolcast írjunk le közben. Ez a gyakorlat nemcsak a hasat fogja feszesíteni, de a lábakat is, valamint a narancsbőrrel szemben is hatékony.

4-egyszeru-gyakorlat-hasi-zsirparnak-ellen3

3. gyakorlat

Feküdjünk a padlóra, lábainkat tartsuk egyenesen. Egyik karunkkal támasszuk meg magunkat, majd lassan emeljük felfelé a lábainkat anélkül, hogy a térdeket behajlítanánk. A gyakorlatot a fej irányába végezzük, karunkkal pedig érintsük meg a lábfejet. 10-20-szor ismételjük, ahogyan teherbíró képességünk engedi.

4-egyszeru-gyakorlat-hasi-zsirparnak-ellen4

4. gyakorlat

Álljunk széles terpeszben, karjainkat tegyük a tarkónkra. Lassan ereszkedjünk lefelé, térdeinket hajlítsuk be, törzsünk maradjon egyenes. Először hajoljunk balra, aztán jobbra, mintha a könyökünkkel a térdünket akarnánk megérinteni.

4-egyszeru-gyakorlat-hasi-zsirparnak-ellen5

Ezeket a gyakorlatokat naponta végezzük el, így nagy eséllyel fogunk viszontlátni a tükörben azt a végeredményt, amiről mindig is álmodtunk! Ne feledd, ehhez arra is szükség van, hogy naponta legalább 8 pohár vizet megigyál!