5 jel ami arra utal, hogy nincs férjed, hiába vagy házas…

Azt tudod, mit jelent feleségnek lenni, de ez nem azt jelenti, hogy a férjed megérti azt, hogy mit jelent igazi férjnek lenni.

Ma bemutatjuk nektek melyik az az öt jel, ami arra utal, hogy nincs férjed még akkor sem, ha házas vagy.

1. Nem érdekli mit akarsz és mire van szükséged

Nem érdekli mit szeretnél és az sem, hogy mire van szükséged, ő nem tudja mit vársz el az élettől, a kapcsolatotoktól és nem is akarja megtudni. Egy ilyen férj soha nem fogja kielégíteni a szükségleteidet, azért mert semmit sem tud róluk és nem is akar tudni.

2. Nem tesz semmi különleges dolgot érted

Nincs igazi férjed, ha nem tesz valami különleges dolgot érted. Ez nem csak azt jelenti, hogy nem erőlteti meg magát azért, hogy te szeretve érezd magad, hanem hiányzik a belsőmotivációja ahhoz, hogy kimutassa azt amit irántad érez. Ha nem érzi kötelességének azt, hogy tegyen valami fontosat és szépet érted, akkor nem fogad el téged. Nem érdekli mit érzel, ezért a kapcsolatotokból valószínűleg hiányoznak a romantikus pillanatok.

3. Nem beszél veled

Ő nem  mondja meg neked, hová megy és mikor jön haza, nem beszéli meg veled a fontos döntéseket. Nem válaszol az üzeneteidre és a telefonhívásaidra sem. Ha téged nem vesz figyelembe és ezért nem bántja a lelkiismerete, akkor nem igazi férj.

4. Azt várja, hogy alárendeld magad

Nincs igazi férjed, ha azt várja el tőled, hogy mindent úgy csinálj, ahogy ő akarja. Elvárja, hogy főzzél, mossál, hogy vigyázz rá, törődj vele, ezzel kielégítve az ő szükségleteit és kéréseit. Ő úgy gondolja, hogy nem kell legyen saját véleményed, gondolatod. Úgy kezeli a házasságot mint egy vállalkozást, ahol minél kevesebbet költ és megsokszorozza a bevételét. Te pedig úgy viselkedsz vele mint egy jótevő, mindent érte csinálsz és nem vársz cserébe semmit, olyan mintha ő lenne a munkaadód, te pedig az alkalmazottja lennél.

5. Nem úgy kezel téged mint egyenlő jogú partnert

Ő nem érti mit jelent a férjednek lenni, ha nem tekint egyenrangú partnerként rád és nem ossza meg az életét veled. Az ő fejében nem vagy partner, a felesége vagy, de úgy kezel téged mint egy kívülálló személyt. Azt várja, hogy alárendeld magad, úgy gondolja, hogy ez egy feleség dolga.