74 éves, de 30-nak néz ki! Ez a nő felfedezte a fiatalság elixírjét!

Ahogyan múlik az idő, egyre inkább próbáljuk megőrizni a fiatalság látszatát és megtartani ifjúságunk apró nyomait. Egy nőnek sikerült ezt a lehető legmagasabbra szinten véghez vinnie. A 74 év egy nőnél már igazán érett kornak tekinthető, de ő egy nappal sem látszik többnek 30-nál! Szerencsére a titkát nem tartja meg magának!

A floridai Anette Larkins elég idős már ahhoz, hogy nagymama legyen, de ezt a kinézete alapján sosem mondanád meg róla. Férje, akivel már több mint 50 éve házasok, úgy fest mellette, mintha a nagyapja lenne, az 50-es éveikben járó két fia pedig éppen olyan, mintha idősebb barátai lennének.

Az alakja fantasztikus, a bőre ragyogó és mindennap tele van energiával, reggelente fél 6-tól talpon van. Szöges ellentéte a férjének, aki sosem követte ugyanazt az étrendet, gyógyszereket szed cukorbetegsége és magas vérnyomása miatt. Anette sosem tett ilyet, mindig természetes gyógymódokkal kezelte magát.

A fiatalság titka

Ugye kíváncsi vagy már, mi lehet a titka? Szigorú vegán diétát követ, csak azt fogyasztja, amit a saját kertjében megtermel. Férjének az 1960-as évek óta hentes üzlete van, leginkább ez vitte rá Anette-t, hogy vegetáriánus legyen, az évtizedek során pedig fokozatosan vegánná vált.

Étrendjében gyümölcsök, zöldségek, diófélék és magvak szerepelnek, sok ételt pedig juice formájában fogyaszt el. Kizárólag a kiskertjéből származó növényeket eszi és esővizet iszik. Nyers vegánként semmit sem főz meg vagy dolgoz fel bármilyen más módon.

Idejét kertjével, saját ruháinak varrásával és azzal tölti, hogy a Youtube-on saját csatornája van, melyen keresztül azoknak nyújt segítséget, akik szintén egészségesen szeretnének élni. Férje szerint Anette csodálatos ember, aki számítógépeket rak össze, megtermeli a saját ételét, megvarrja a saját ruháit és mindemellett három nyelven beszél.

Nyilvánvaló, hogy Anette tud valamit az öregedés ellen, amit más nem és erre a legjobb bizonyíték saját maga. Megmutatta, hogy aki hosszútávon egészségesen táplálkozik az újra kinézhet és érezheti magát 30 évesnek!