8 egyszerű lépés a lapos hasért 6 nap alatt!

Ki nem szeretne lapos, szexi hasat? Lehet, hogy egy hét múlva esküvőre kell menned, a hasad pedig duci és lógós? Ne aggódj! Segítünk, hogy egyszerűen és villámgyorsan megszépíthesd a hasadat! Ehhez nincs szükség többre, mint egy hétre!

Szabadulj meg a szeméttől!

Mit értünk szemét alatt? Kávé, alkohol, cukor és cukros termékek, feldolgozott ételek. Ezek azok az ételek és italokat, amiket leginkább kerülni kell, hogy lapos hasunk lehessen egyetlen hét leforgása alatt.

Válogass ezekből a gyümölcsökbő!

Közismert tény, hogy a gyümölcsök rendkívül egészségesek, fogyókúra mellé mégis óvatosan kell válogatnunk közülük. A citrusfélék, mint a narancs vagy a grapefruit, valamint a bogyós gyümölcsök megfelelő mennyiségben tartalmaznak glükózt és fruktózt, így fogyaszthatók. Bár az alma is nagyon egészséges, emésztésünk szempontjából mégsem a legjobb választás. Válogass okosan!

Egyél kevesebb tejterméket!

A laktózt, a tejben lévő cukrot sokan nem tudják lebontani. Ez puffadást, hasgörcsöket okozhat, ezért érdemes visszafogni a tejtermékek fogyasztását vagy laktózmentes készítményekre váltani.

Kevesebb sót!

Az egyik legfőbb oka a haspuffadásnak a szervezet folyadék visszatartása. Ezt okozhatja, hogy diéta alatt a sejtek több vizet tartanak vissza, de a túlzott sófogyasztás is állhat a hátterében. Figyeljünk oda, hogy ne együnk sóval teli ételeket! Helyettük próbáljunk ki a héten leveseket, szendvicseket, melyek alacsony sótartalmúak.

Kevesebb szénhidrátot!

A péksütemények nagyon finomak, sokan el sem tudják képzelni nélkülük a reggeleket. Azonban nem azoknak valók, akiknek célja a lapos has. Jobb, ha fehérjében gazdag, alacsony zsír- és cukortartalmú reggelit választunk. A tojás az egyik legjobb alternatíva, mellé sajtot és diót is ehetünk. Ha szénhidrátot akarunk beilleszteni étrendünkbe, válasszuk a barna rizst és a barna kenyeret. Ezek sokkal jobbak, mint a keményítővel teli ételek.

Egyél kevesebb fűszeres ételt!

Amikor egy hét alatt akarunk lefogyni, muszáj elkerülnünk a fűszeres ételeket. Ezek sav kibocsátására ösztönzik a gyomrot. Ez pedig nem ideális a hasi zsírégetéshez. Tartsuk tehát távol magunkat a fűszerektől! Alternatív módon használhatunk növényeket az ételek ízesítéséhez, de alaposan válogassuk meg, hogy mit fogyasztunk!

Kerüljük az alkoholt!

Az alkohol kiszáradáshoz vezethet, ezzel megakadályozza, hogy a hasunk egy hét alatt lapos legyen. Ha tehát túl sok alkoholt iszunk, igyunk mellé rengeteg vizet is, hogy kompenzáljuk a folyadékveszteséget.

Kíméletes gyakorlatok

Ha minden fent leírt szabályt betartottunk, néhány könnyű gyakorlatot is beilleszthetünk az egy hetes fogyókúrás tervünkbe. Tempósabb esti séták vagy étkezés után laza biciklizés is megfelelnek erre a célra. Ezzel gyorsan száműzhetjük a puffadást.

Ezt a módszert követve jelentős hasi zsírtöbblettől szabadulhatunk meg. Meghökkentő eredményeket várhatunk tőle már 1 hét leforgása alatt!