A 40 év feletti nők már ismerik az élet titkait!

Sok nő úgy gondolja, ha elmúlt 40 éves, akkor már mindennek vége, pedig ez nem így van! Mosolyogni kell! A 40 csak egy szám, ma már egy ennyi idős nő is kinézhet úgy, mint egy 30 éves.

Egy nő aki betöltötte a 40 évet tisztában van a képességeivel és titkolja a hibáit, már nem játszik buta és veszélyes játékokat, mert tudja mit akar.

1. A 40 év feletti nők nagyon szépek

Mivel ők már elfogadták a külsejüket, megtanulták szeretni a testüket, ezért ezek a nők valódi szépségek.

2. A 40 év felettiek nem csak nénik

Ezek a nők hosszú szoknyát hordanak mert szép, és rövidet is és farmernadrágot is. Ékszereket hordanak drágakövekkel ékesítve, ők nem kell azt bizonyítsák, hogy sikeresek és gazdagok. Ebben a korban már az érdekli őket, hogy nekik jó legyen.

3. A 40 év feletti hölgyek kíváncsiak

Az „én mindent tudok” periódus után kezdődik a „hű mennyi érdekes dolog”, tánc, sport, utazás, blogok és főzés. A 40 év feletti nők újra felépítik az életüket, olyan különleges dolgokat csinálnak mint az ejtőernyőzés, festmények készítése, tányérok festése, utazás a szeretett személlyel. Nekik minden sikerül!

4. A 40 év feletti nők tudják mi a legfontosabb az életben

Semmiesetre sem az amit a sorozatokban vagy az interneten látunk vagy amit más hölgyek mondanak. A 40 év feletti nők tudják, hogy ne beszéljenek erről. A legfontosabb az életben a ritmus, az íz, az illat és a szín azért, hogy minden nap boldogok legyünk.

5. A 40 év feletti nők nem számolják a kalóriákat

Mivel a szerelem, a mozgás, az inspiráció jobban karbantartja a szervezetet mint a konditermek és a plasztikai műtétek valószínű, hogy ezért olyan szépek ezek a nők.

6. A 40 év feletti nők már felhagynak az aktív kutatással

Ők már megtalálták azt amire szükségük van – újra magukra találtak. Úgy tűnik, hogy a természetességük vonzza a körülöttük lévő embereket, legfőbb képen az igazi férfiakat.

7. A 40 év feletti nők ismét megtanultak nevetni és hangosan sírni

Ők már megunták a magukba zárkózást, úgy érzik, hogy most már szabadok.

8. A 40 év feletti nők úgy élnek ahogy lélegeznek

Ha nyugodt, ha ideges, ha nem hallja, ha túl zajos a 40 év feletti nők az élet ritmusával élnek és a légzés ritmusával élnek. Nekik már kezd sikerülni!

9. A 40 év feletti nők értékelnek minden megélt pillanatot

Ők mindenhol sikeresek és soha nem késnek, ezért nem is sietnek sehová!

10. A 40 év feletti nők ismét hisznek abban, hogy jobb lesz

Mivel már erre az életkorra a rossz dolgok megtörténtek és nekik sikerült túlélniük, ezért ismét hisznek a csodákban. Nekik van egy figyelmes tekintetük, egy kifinomult hallásuk és nagyon puha kezük, ezért a legjobb dolgok még most következnek.

Mi az ő titkuk? Milyen titkot ismernek a 40 év feletti nők? Nagyon egyszerű, ők már nem keresnek és nem, harcolnak csak egyszerűen élnek és örülnek minden megélt percnek. A 40 év feletti nők hisznek abban, hogy ezután még érdekesebb lesz.