A 82 éves nagymama jól helybenhagyta a házába betörő fiatalembert

Willie Murphy, a 82 éves, New York állambeli Rochesterben élő hölgy a múlt hét egyik estéjén nem sokkal éjfél előtt lefekvéshez készülődött, mikor valaki nagy erővel kezdte verni az ajtaját, azt kérve tőle, hogy engedje be, mert rosszul van. Murphy azonban nem dőlt be a trükknek, és ahelyett, hogy beengedte volna az idegen férfit a házába, felhívta a rendőrséget. Ezt olyannyira nem vette jó néven a rosszfiú, hogy dühében betörte az ajtót, és belépett a házba. Ekkor még nem sejthette, hogy mekkora hibát követett el, az idős hölgy ugyanis többszörös díjnyertes testépítő, aki felvette a harcot a 28 éves betolakodóval.

Murphy így nyilatkozott a nem mindennapi eset után:

„Nem volt szerencséje, rossz házat választott!”

Mivel a hölgy lefekvéshez készülődött, a lakásban sötét volt, így el tudott bújni, majd egy váratlan pillanatban a hozzá legközelebb lévő asztalt a férfinek dobta. Az asztal el is tört a betörőn, aminek hatására a földre került. Murphy ezt kihasználva nemes egyszerűséggel elkezdett ugrálni a bűnözőn, aki ennek hatására sérüléseket szenvedett el. A testépítő nagyi azonban biztosra ment, mindezek után még egy üveg sampont is a férfi arcába öntött.

Aki azt gondolná, hogy ezzel véget értek a betörő megpróbáltatásai, téved: Murphy ugyanis búcsúzóul még rásózott párat egy seprűvel. A férfit végül az időközben kiérkező rendőrök mentették ki, majd kórházba szállították kivizsgálásra. Az egyenruhásokat annyira lenyűgözte a nyolcvanon felüli hölgy lélekjelenléte és ereje, hogy a tornácon szelfiket készítettek vele.

A 82 éves nagymama valamivel több, mint 100 (!) kilogrammot tud szakítani, így ő az élő példa arra, hogy idős korban is lehet kimagasló fizikai állapotunk, ami sok más eset mellett akkor is jól jöhet, ha egy gazfickó próbálja eltulajdonítani az értékeinket.