Unom már, hogy mindig takarítanom kell utánad – mondta a feleség

Deirdre Sanford egy az Egyesült Államokban élő hölgy, kiposztolt egy fotót a férje használt bakancsáról majd elmesélt egy történetet.

“Hölgyeim, úgy látom sokan közületek panaszkodnak, hogy a férjük nem segít a takarításban, nem szedi össze a ruháit és már semmit sem akar csinálni amikor hazaér a munkából. Úgy gondolom, hogy sokszor alábecsüljük a férjeink munkáját.”

Sanford folytatta, majd azt mondta, hogy unja már, hogy minden este rendet tegyen a férje után, unja már, hogy miután hazatér a munkából leül a kanapéra és tévét néz egészen addig amíg le nem fekszik.

Ugyanezt csináltam a mai napig amikor ismét összeszedtem a férjem után, megfogtam a bakancsát amelyet ezelőtt 6 hónappal vásároltunk, annyira el volt használva, hogy volt egy lyuk a talpán. Majdnem elsírtam magam.

A hölgy elmondta, hogy akkor értette meg igazán milyen sokat is dolgozik a férje. Ez a poszt végigjárta az összes internetes oldalt, volt olyan nő aki gratulált a leírtakért és volt olyan aki felhívta a feleségek figyelmét arra, hogy a nők nem bejárónők, még akkor sem, ha a férfiak túl sokat dolgoznak.