A bátyám és én ugyanabban az évben házasodtunk, ők hamar el is váltak, mi azonban boldogak vagyunk

Én és a bátyám ugyanabban az évben nősültünk meg, mindkettőnk felesége szép volt és fiatal, mindketten egyetemet végeztek.

A bátyám felesége úgy döntött, hogy a karrierét akarja építeni, az én feleségem pedig a családot és a gyerekeket választotta. Úgy gondolta, hogy otthon marad a gyerekekkel 3 éves korukig, majd ezután építi a karrierét ő is. Ő egy eltartott háziasszony lett, mindez 6 éve történt.

Az eredmény pedig a következő lett

A bátyám elvált, megunta azt, hogy egy rideg otthon várja, előre elkészített, megvásárolt ételt egyen, a felesége mindig fáradtan tért haza a munkából, gyerekeik pedig azért nem voltak, mert nem volt idejük magukra. Csak ritkán jutott idejük a közös programokra, mert valamelyikük mindig dolgozott.

Én pedig… Nekem van két lányom, a munkából egyenesen hazamegyek, meleg étel, tiszta otthon és egy vidám feleség vár. A feleségemmel bármit megbeszélhetek, mindig számíthatunk egymásra. Mit is mondhatnék, boldog vagyok mellette. A gyerekek nagyobbak lettek, ezért ő is visszament dolgozni.

Ma a nők többsége azzal dicsekszik, hogy el tudja tartani magát egyedül. Az az igazság, hogy minket férfiakat nem igazán érdekel, hogy tudtok-e elég pénzt keresni vagy sem, nekünk az a fontos, hogy feleségek legyetek, ne üzleti partnerek.