A folyton mosolygó nők titka

Rengetegen ismerünk olyan tapasztalt, magabiztos nőket, akik bármi is történik, mosolygósak, és jókedvet árasztanak magukból. Az ilyen nők titka a tapasztalat, és a megfelelő konzekvenciák levonása.

Ők is szenvednek néha. A fájdalom és a csalódások mindenki életében megjelennek, ezek a nők azonban nem adják át magukat a negatív érzéseknek, ezért nem is igazán látszik rajtuk, ha bánatosak. Nem sebezhetetlenek, csak kemények, a szó legjobb értelmében.

5 perces epres édesség recept sütés nélkül (kattints ide) mutatunk egy egyszerű és elronthatatlan receptet! Nem lehet megunni ezt a finomságot

Ezek a hölgyek már számtalan csatát megvívtak, kilátástalannak tűnő helyzeteket oldottak meg. A kulcs a hit abban, hogy lelkiismeretes munkával, türelemmel és odaadással előbb-utóbb ismét boldog időszak következik.

Egy ilyen nő már sok párkapcsolati csalódáson is túl van. Akárhányszor törték össze a szívét, nem vesztette el a hitét a szerelemben. Tudja, hogy képes lesz még igazán szeretni, és őt is így fogják viszont. Energiáit nem a felesleges viták, hanem az élményszerzés, a másik mélyebb megismerése köti le.

Ismerik a fájdalmat, tudják, hogy olykor kockáztatni kell. Aki kivonja magát a fontos dolgokból, sosem fog elérni semmi olyat, amire legbelül vágyakozik. Akár barátok szúrták őket hátba, akár munkatársak packáztak velük, tiszta lelkiismerettel tudták lezárni a rossz időszakokat.

Lezárni a múltat, amikor eljött az ideje, felállni a padlóról, és újrakezdeni. Ez az a képesség, ami az ilyen nőket erőssé, magabiztossá, és pozitívvá teszi.

Nem panaszkodnak, cselekednek. Nem másoknak akarnak megfelelni, a saját feladataikra koncentrálnak. A kudarcot tanulási folyamatnak fogják fel, nem tragédiaként. Tudják, milyen értékes az idő, a jelenben élnek, és kiélvezik a boldog pillanatokat. Igazi harcosok, hatalmas szívvel.

Egy nő, aki mindig mosolyog tudja, hogy mindig van kiút, és hogy saját boldogulásáért ő maga tehet a legtöbbet.