A gyerek szomorú szemekkel nézett a szüleire és azt kérdezte, mikor jönnek érte

Ma egy érdekes történetet hoztunk el nektek, amely megmutatja, milyen is a valódi szeretet.

– Öltözz ,Misikém, gyorsabban.
Az asszony sietve felöltözteti a kisfiút, a férj is ideges volt, próbálta felvenni a cipőjét. A kisfiú szomorúan nézett a szüleire, az anya próbált nem a gyerek szemébe nézni.

– Ella mikor fogsz értem jönni? – kérdezte a gyerek.
– Hamarosan drágám, 3 nap múlva felelte Ella, észre sem fogod venni milyen hamar eltelik az a kis idő.

Ella odaadta a kisfiú holmiját a nevelőnőnek, aki végig ott volt mellette. A kisfiút az árvaházban kellett hagyniuk. Néhány éve ebből az árvaházból vették ki őt és boldogan nevelték, a kisfiú volt a mindenük, de most Elláék el kellett utazzanak. Sok minden változott az életükben, úgy érezték, nem tudják tovább nevelni őt. Nehéz döntés volt ez a számukra.

Úgy döntöttek, hogy a gyereket az árvaházban hagyják, de nem volt bátorságuk, hogy elmondják neki azt, hogy többet nem jönnek érte. A kisfiú megölelte az anyját és elmondta neki, hogy mennyire szereti őt.

Az anyukája egyre erősebben magához ölelte őt és ő is elmondta, hogy mennyire szereti.
A kisfiú bement a többi gyerekkel közös szobába, a gyerekek csak nézte őt, de ő leült az üres asztal mellé és mintha mi sem történt volna enni kezdett. A nevelőnő a kisfiú mellé lépett majd megkérdezte tőle:
– Mit csinálsz?
– Eszem, jól vagyok válaszolta a gyerek, a szüleim megígérték, hogy 3 nap múlva értem jönnek.
– Igen, igen válaszolta a nevelőnő.

A nevelőnő a gyerek szülei felé fordult, majd beszélgetett velük. Nem örült annak, hogy azt mondták a gyereknek, hogy 3 nap múlva érte jönnek, hiszen mindenki tudta, hogy a szülők nem fognak visszatérni. Jobb lesz, ha elmondják most a gyereknek az igazat, mondta a nevelőnő.

A szülők elmentek.
Misike csendbe a szobájába lépett, átöltözött és lefeküdt aludni. Két óra hosszát ült az ágy szélén mert sehogy sem tudott elaludni.

Reggel minden gyerek felkelt, az igazgatónő az irodájába hívatta Misikét.
Amikor kinyílt az iroda ajtaja, ott álltak a szülők, visszajöttek érte.
– De még nem telt el 3 nap, mondta a gyerek.
– Tudom drágám, válaszolt az anya, nem tudunk elutazni nélküled. Most együtt fogunk elutazni, a nevelőnő összeszedte a gyerek holmijait, majd ők hárman kiléptek az árvaházból és elutaztak.