A legerősebb és legbátrabb nők a csillagjegyek közül, ők arra születtek hogy boldogak legyenek

A tizenkét csillagjegy közül négy vezetői képességekkel rendelkezik mert ilyen a beállítottságuk, meg tudják győzni az embereket arról, hogy kövessék őket.
Ezeknek a csillagjegyeknek a női szülöttei a legerősebb jellemmel rendelkeznek, mindig bíznak magukban és a tehetségükben.

Kos

A Kos nő az egyik legerősebb jegy a csillagjegyek között, mindig tele van energiával és vitalitással, a személyisége pedig különleges. Nem fél semmitől, vezetői hozzáállással és rendkívüli önellenőrzéssel mindig elfogadja az új kihívásokat. Ugyanakkor a Kos nő lázadó és impulzív ezért sok ellensége van. Nem fél kimondani a véleményét és senki nem tudja meggyőzni arról, hogy nincs igaza. A vezetői képessége, az energiája a merészsége olyan jellemzői, amiért a gyémánthoz hasonlítják őt.

Rák

A Rák nő a hirtelen hangulatváltozásáról ismert, de azt tudnunk kell, hogy ő nagyon erős és kitartó. Akkor érzi biztonságban magát amikor olyan emberekkel van körülvéve akik hisznek benne. Ambíciós a karrierjét illetően és a szentimentális életében is. A barátaival és a partnerével nagyon őszinte még akkor is, ha ez megsebzi a körülötte élőket. A Rák nő erősebb mint a gyémánt azért mert ő bízik magában, mindig a tökéletességre törekszik, mindent meg tud valósítani amit csak akar. Meg kell tanuljanak sokkal megértőbbek lenni a körülöttük lévőkkel és saját magukkal is, mert csak így fogják tudni megtartani a kiváló kapcsolatokat a körülöttük élő emberekkel.

Skorpió

A Skorpió jegy női szülötte erős személyiséggel rendelkezik, attól különbözik a többi csillagjegy női szülötteitől, hogy nagy az intenzitása, ez különösen érzelmi szinten látható.
Ez a nő soha nem fog letelepedni egy helyen, az állandó kalandvágya megállíthatatlanná teszi őt a céljai elérésében. A Skorpió jegyében született személyek általában kritikusak, arrogánsak és nehezen tudnak alkalmazkodni a napi rutinos feladatokhoz. A szerelemben is erős karakterűek, szenvedélyesek, teljesen beleélik magukat a kapcsolatukat. A Skorpió nő legfőbb sajátossága az, hogy határozott, következetes és mindent meg tud tenni amit csak akar.

Nyilas

A Nyilas nő több mint személyiség, az ő szlogenje „Dobj be a farkasok közé és visszatérek úgy, hogy én leszek a falkavezér”. Ezzel a sajátossággal csak e jegy szülöttei rendelkeznek, ők igazi nőstény farkasok a szó szoros értelmében. A Nyilas nő bátor, független, feszegeti a határait és olyan veszélyeket vállal amelyek mások számára őrültségnek tűnnek. Nagyon ambiciózus, az élete minden apró részletét megszervezi azért, hogy minden pontosan úgy legyen ahogyan ő akarja.