A legjobb férfi ruhák a strandra – íme, pár javaslat

Ha az idei nyáron még nem sikerült eldöntenünk, mit vigyünk ki a vízpartra vagy a strandra, akkor ezt a cikket érdemes elolvasnunk! Az alábbiakban bemutatunk pár trendi ruhát és kiegészítőt, na meg szó lesz a strandpapucsokról is. Nézzük!

Milyen legyen a strandpapucs? 

A 2022-es szezon bővelkedik választékban, nemcsak a ruha, hanem a lábbelik tekintetében is. Csúcspontján a retro őrület, ezért aki igazán stílusos szeretne lenni idén annak nincs is más dolga, mint beszerezni egy dizájnos retro férfi strandpapucs modellt. Ezek a modellek általában klasszikus csíkokkal rendelkeznek és a legtöbb márka kínálatában megtalálhatjuk őket. Viszont ha a modern divat hívei vagyunk, akkor pedig a legjobb, ha egy letisztult, lehetőleg egyetlen részből álló, vagyis nem ragasztott modellt választunk. Ezek ugyanis jóval strapabíróbbak, mint a ragasztott papucsok. A strandon pedig nem árt, ha a papucsunk ellenáll az UV sugárzásnak, na és más környezeti elemeknek.

Milyen legyen a fürdőnadrág? 

A sátorszerűen extra bő bermudák ideje már erősen leáldozóban. Helyét az enyhén bővülő sortok vették át, amelyek ugyanolyan kényelmesek, csak épp letisztultságukkal egyfajta férfias stílusosságot csempésznek a strandolós outfittünkbe. Ezen kívül természetesen választhatunk többféle fazont is. Aki kedveli a passzosabb darabokat, az ma már talál kifejezetten testhezálló sortokat, vagy klasszikus úszónadrágokat is. Na és mi a helyzet a színekkel? Idén hódít a klasszikus, férfias mintájú sort. A diszkrét kockás és a maszkulin pöttyös a vintage stílust idézik. Ugyanakkor megjelentek szép számban a különféle rikító színű fürdőnadrágok is. Ha kedvünk tartja, találunk a kínálatban rikító zöld, neon narancs vagy épp szemtelenül sárga úszónadrágokat is. Ezen kívül szintén trendinek számítanak a különféle csíkos, és képregénymintás fazonok. Utóbbihoz tartoznak a mindenféle figurás minták úgyszintén.

Ingek a vízparton – miért is ne?

A hawaii mintás ingek idén is hódítanak. Ezeket a legjobb a vízparton hordani. Egyrészt a strandon megengedett, ha félmeztelenül, kigombolva vesszük fel őket fürdés után, másrészt pont emiatt praktikusak is. Miért bajlódnánk a zárt pólóval, ha egy menő inget is hordhatunk? A hawaii minta mellett a különféle figurás és vicces mintás ingek is tarolnak idén, viszont aki nem híve a mintáknak az is választhat a szezon színeiben igazi nyári színeket.

Napszemüvegkérdés – melyikkel járunk a legjobban? 

A strandra elengedhetetlen a napszemüveg. Főleg manapság, amikor az UV sugárzás extrém erősségeket ölthet. Ezért mindenképp érdemes beszerezni egy trendi férfi napszemüveget. Az idei kínálat a retro vastagkeretes fazonok mellett jócskán elhozta a pilóta napszemüvegek különféle típusait is. Ha eddig nem volt belőle elég választék, most biztos, hogy van. Ráadásul ezekből még a CCC oldalán is jócskán találunk, akárcsak strandpapucsból. Érdemes tehát onnan beszerezni már egyben mindent. Ha pedig mégsem nyeri el a tetszésünk, bármikor visszaküldhetjük a rendelésünket.