Saját 30 éves fiúkat perelték be a szülők, mert az nem akart elköltözni otthonról

A szülők beperelték saját gyermeküket, mert nem akart elköltözni otthonról

Mindenki életében eljön az idő, amikor el kell hagynia a családi fészket. Ez személyenként és családonként változó, de általában húszas éveink környékén következik be. Nehéz az első lépéseket megtenni, viszont ezután az ember először érezheti magát igazán felnőttnek és függetlennek.

Azonban, ha mégsem hagyjuk el a házat, ahol nevelkedtünk egy idő után, – ha mi magunk nem is – szüleink úgy érezhetik a fejükre nőttünk. Ez történhetett az amerikai Rotondo családban is.

Michael Rotondo

A szülők sokáig nem tették szóvá, hogy fiuknak ideje lenne kiköltöznie és elkezdenie saját családját megalapítani, azonban amikor csemetéjük betöltötte harmincadik életévét, besokalltak. Ekkor konkrétan közölték is akaratukat, miszerint még fiuknak, Michaelnek, 14 napja van arra, hogy elköltözzön otthonról és elkezdje élni saját életét egyedül.

A kérésre Michael ügyet sem vetve tovább élősködött a szülein. Ekkor már 1100 dollárt is felajánlottak neki, de a férfi nem mozdult egy tapodtat sem.

Az eset később a Legfelsőbb Bíróságon kötött ki,

ahol Michael Rotondo úgy vélte, joga van még hat hónapot eltölteni szülőházában. A bírót nem hatotta meg a könyörgés és az érvelés, mely szerint Michaelnek saját szobája van, és egyedül mossa a szennyesét is, ezért az azonnali kilakoltatás mellett határozott.

Talán furcsa lehet, hogy a szülők képesek ilyen lépéseket tenni, csak azért, hogy fiatal sarjuk elhagyja lakóhelyüket, azonban harminc évesen talán már ideje van saját életünk alapozásának.

Forrás: theguardian.comdailymail.co.ukbbc.com