A legjobb gyakorlat belső combra: Csináld naponta egyszer és lábaid ellenállhatatlanok lesznek!

Feküdj a hátadra és egyenesen nyújtsd ki a lábaidat. A sarkakat tedd egymáshoz közel, a lábujjak pedig távol legyenek egymástól. Hajlítsd be lassan a térdeket, mielőtt az izmok megfeszítésével kiegyenesítenéd őket. 3 sorozatot végezzünk 10-10 ismétléssel. A sorozatok között tartsunk szüntetet!

Ollózás

Feküdj a hátadra, tenyerek a test mellett a talaj felé néznek. Emeld fel a lábaidat kb. 30 cm-re a talaj fölé, majd keresztezd őket a levegőben. 10-szer végezd el az ollózó mozdulatot. Szünet nélkül mindkét lábat emeld fel, majd tedd le 10-szer. 3 sorozatot végezz, közben ügyelj arra, hogy a lábad egyszer se érintse a talajt.

a-legjobb-gyakorlat-belso-combra-csinald-naponta-egyszer-es-labaid-ellenallhatatlanok-lesznek1

Kitörés

Lábaidat tedd vállszéles terpeszbe, törzsed maradjon egyenes. Nyújtsd előre a karjaidat, majd a bal lábaddal lépj oldalra. Térdben hajlítsd be a jobb lábadat, ülj rá és testsúlyodat fokozatosan helyezd át teljesen erre a lábadra. Fokozatosan állj fel és helyezd át testsúlyodat a bal lábra. Mindkét oldalon 10-15 ismétlést végezz.

a-legjobb-gyakorlat-belso-combra-csinald-naponta-egyszer-es-labaid-ellenallhatatlanok-lesznek2

Labda szorítás

Háton fekve hajlítsd be a térdeidet és szoríts közéjük egy labdát. A karjaidat tartsd a törzzsel párhuzamosan. Emeld meg a fenekedet, a hasadat húzd be. 30-60 másodpercig tartsd ezt a pozíciót és szorítsd a labdát, amennyire csak tudod. Térj vissza az eredeti pozícióba és végezz ismétlést 5-ször.

a-legjobb-gyakorlat-belso-combra-csinald-naponta-egyszer-es-labaid-ellenallhatatlanok-lesznek3

Intenzív törzsfeszítés

Feküdj a bal oldaladra, fejedet támaszd meg a karoddal. Mielőtt a térdedet letennéd a talajra a bal lábad elé, a jobb lábadat térdben hajlítsd be. Emeld meg a jobb lábadat kb. 30 cm-es magasságba, végezz ismétlést 10-15-ször. A gyakorlatot mindkét lábon végezd el.

a-legjobb-gyakorlat-belso-combra-csinald-naponta-egyszer-es-labaid-ellenallhatatlanok-lesznek4

Győzd le az ellenállást!

Állj vállszéles terpeszbe, a gumikötelet helyezd a térdek alá. Emeld fel a bal lábadat, lépj oldalra és küzdd le a gumikötél keltette ellenállást. Térj vissza a kiindulási helyzetbe és ismételd a gyakorlatot mindkét lábon 10-10 alkalommal.

a-legjobb-gyakorlat-belso-combra-csinald-naponta-egyszer-es-labaid-ellenallhatatlanok-lesznek5