A legkülönlegesebb idézetek Johnny Deepp-től, érdemes átgondolni, mert van bennük igazság!

Szívből – szívnek, ezek a csodálatos szavak megérintik a lelkünket.
Ma elhoztunk nektek egy csodálatos gyűjteményt az egyik legnagyobb színészt, Johnny Depp idézeteiből, amelyek között mindenki megtalálja azt, amely elnyeri a tetszését.

1. Az életem során itt is – ott is hagytam egy – egy darabot a szívemből és mostanra már alig maradt valami a szívemből ahhoz, hogy létezzem, de erőltetem magam, hogy mosolyogjak mert tudom, hogy az ambícióm túllépte a tehetségem.

2. Mindenki sebzett a maga módján, senki sem tökéletes. Azt hiszem, hogy mindannyian elég romlottak és lepusztultak vagyunk – minden egyes ember közülünk.

3. Egyetlen teremtmények, akik megfelelően fejlettek a szeretetük kimutatására azok a gyerekek és a kutyák.

4. Az hogy előre haladj a korral elkerülhetetlen, de az, hogy ne légy elég érett soha, az lehetséges. Azt hiszem meg tudsz őrizni néhány dolgot a gyerekkorodból, ha tudod, hogyan védheted meg… a bizonyos tulajdonságokat, bizonyos dolgokat.

5. Ha két személyt szeretsz egyszerre, akkor válaszd a másodikat, mert ha az elsőt igazán szeretted volna, akkor nem szerettél volna bele a második személybe.

6, Csak négy fontos kérdés van az élet értelméről: ” Mi szent?” „Miből van megalkotva a szellem?” „Miért érdemes élned?” „Miért érdemes meghalnod?” A válasz pedig mindegyik kérdésre ugyanaz a „szeretet”.

7. Pénzért nem tudsz boldogságot venni, de tudsz venni egy elég nagy jachtot, amellyel el tudsz navigálni a boldogságig.

8. Nevess olyan sokat, mint amennyit lélegzel és szeress is olyan nagyon, ameddig élsz.

9. Azt hiszem senki nincs eléggé felkészülve a halálra, csak remélni lehet, hogy akkor amikor közeleg, el tudod mondani minden mondanivalódat. Senki sem akar meghalni egy félig elmondott mondat közben.

10. Nem nevezhetjük vágyaknak a könnyen megszerezhető dolgokat.

11. Ma sokat szórakozom azért, hogy aggódhassak a holnapi napért.

12. Azokat a dolgokat csinálom amelyek igazak számomra. Egyetlen dolog amit nem szeretek, ha megbélyegeznek.

13. Menj tovább és ne törődj azzal, hogy mások mit gondolnak rólad. Tedd azt amit tenned kell.

14. Azt hiszem, hogy az a dolgod az életben, hogy örülj az utazásnak, amíg tart.

15. Amikor találsz egy boldog percet és nem vagy eléggé figyelmes, majdnem mindig megjelenik valaki, aki elrontja a boldogságod.