A nem kívánt unoka tette boldoggá az idős nagyszülők életét

A lány egy pozitív terhességi tesztet tartott a kezében, majd ijedten azt kérdezte vajon mit fog most csinálni. Már rég szeretett volna egy gyereket, 26 éves volt, dolgozott, bérelt egy lakást, nem volt szüksége senki segítségére.

A gyermek apja nős volt, mindig azt mondta, ha ez a lány terhes lesz, akkor el fogja ismerni, hogy az ő gyereke és mindent meg fog adni neki. A végén nem tudta elhagyni a családját és persze a gyereket se akarja látni.

A lány szülei amikor megtudták, hogy a lányuk terhes és meg akarja szülni a gyereket anélkül, hogy férjhez menne, hátat fordítottak neki. Az apja egyszerűen kijelentette, hogy neki nincs lánya. Paulának volt egy ikertestvére egyedülő ő állt mellette, a fiú testvérét nem érdekelte mi van vele.

Az édesanyja megpróbálta meggyőzni a férjét arról, hogy fogadja el azt ami történt, de a férfi nemet mondott, még azt sem engedte, hogy a lánya nevét kiejtsék előtte. Paula egészséges kislányt szült, mindenki kíváncsi volt a gyerekre, a nagyapján kívül.

Két évvel később Paula fiútestvére nősülni készült, az eskübőre meghívta Paulát is. A lány eleinte visszautasította a meghívást, de a testvére unszolására mégis elment az esküvőre.
Paula édesapja próbált nem nézni az unokájára egész este, de a gyerek annyira édes volt és mégis csak az első unokája volt, hogy rövid idő múlva az ölébe ültette.

Paula állandóan szemmel kísérte a gyereket, amikor meglátta, hogy a nagyapja ülében ül és annak a szakállával játszik, akkor le sem tudta venni a szemét róluk. A nagypapa rájött arra, hogy hiába tartotta magát távol ennyi ideig a lányától és az unokájától, ez a gyerek egy igazi öröm a számára.

Az esküvő végén az apa próbált közelebb kerülni a lányához majd megkérte őt, hogy maradjanak náluk néhány napig, hogy az unokájukkal lehessenek.