A szobanövényeid virágba borulnak, és szemet gyönyörködtetőek lesznek, ha alkalmazod ezt a titkos receptet!

Néha már több, mint kellemetlen: vásárolunk egy csodaszép szobanövényt, türelmetlenül várjuk, mikor hozza gyönyörű virágait, de a virágzás elmarad. Hiába tűnik úgy, hogy a virág egészséges, és közben mégsem virágzik! Mit lehet tenni? Ma egy olyan csodaszerrel ismertetjük meg olvasóinkat, ami egy speciális tápfolyadék a szobanövények számára.

Ez a csodaszer ricinusolajat tartalmaz, és felettébb hatékony, ezzel valóban felélénkíthetjük növényünket azáltal, hogy annak növekedését serkenti, és elősegíti, hogy virágok fejlődjenek ki rajta.

Azon növényeknek, amelyek egy évben csak egyszer virágoznak, elég mindössze egy alkalommal adni ebből a tápoldatból, a gyakran virágzó növények esetében viszont havonta egyszer kell ezzel az olajos folyadékkal serkenteni a virágzást.

De lássuk, hogyan kell elkészíteni? 1 liter vízhez adjunk hozzá 1 teáskanál ricinusolajat, majd alaposan keverjük össze. Ezzel a folyadékkal kell a virágokat öntözni. Minden egyes öntözés előtt alaposan rázzuk fel, hogy az olaj elvegyülhessen a vízben.