A szülők egy lufit kötöttek a gyermek fejére, hogy mindig tudják, merre jár! Ha nem fogod a kezét, akkor is megtalálod!

A szülők élete sok aggodalommal jár, főleg akkor amikor a gyerek még kicsi. Állandóan figyelni kell rájuk, nem lehet őket egy percre sem egyedül hagyni, nehogy valami baj történjen velük.

Nagyon fontos, hogy mindig tudjuk hol vannak és mit csinálnak. Szingapúrban néhány szülő egy olcsó és kreatív megoldást talált arra, hogy a gyereket mindig szem előtt tudják tartani, hogy ne vesszen el a gyerek még a zsúfolt helyeken sem.

Ez a megoldás nem csak hatásos, hanem szórakoztató is, a gyerek fejére egy héliumos lufit tesznek. Így a szülők könnyen megtalálják a gyereket. Ha a gyerek túlságosan aktív, kössünk egy héliumos lufit rá, így könnyedén megtaláljuk őt még a nagy tömegben is. Ezt a bejegyzést egy kislány anyukája írta.

Az új megoldás nagyon jól működik és a gyerekeknek is tetszik. Jól is néz ki vele a gyerek, sokkal aranyosabb egy ilyen lufival a fején mint egy pórázzal ellátott hátizsákkal. Nézzétek meg a videót amelyben azt láthatjátok milyen könnyen meg lehet találni ezzel a módszerrel a gyereket.