Barátai segítségével fedezte fel Európát egy lebénult fiatal férfi

Rengetegen szeretnek utazni, szinte mindenki azonnal meg tudja mondani, melyik országot, vagy várost nézné meg a legszívesebben.

Nincs ezzel másképp Kevan Chandler sem, aki Európát szerette volna bejárni, emellett Kína meglátogatása szerepel még előkelő helyen a bakancslistáján. Kevan azonban súlyos izomsorvadása miatt gyerekkora óta kerekesszszékben kénytelen élni az életét, így egy kontinens „hátizsákos” felfedezése lehetetlennek tűnt számára.

Kevan azonban betegsége ellenére is szerencsésnek mondhatja magát, ugyanis fantasztikus barátai vannak, akik megtalálták a megoldást arra, hogyan tarthatna velük barátjuk. Egy felnőtteket is elbíró hátizsákot terveztettek, amelyben felváltva cipelték társukat, a társaság így járta be az öreg kontinenst. Utazásuk azonban nem ért véget az európai túrával, szeretnék közösen megvalósítani Kevan másik nagy álmát, a kínai kirándulást is.

Közös utazásuk fontos célja az is, hogy mindenhol jó példát mutassanak az őket megbámuló helyieknek, és arra ösztönözzék őket, hogy ha tudnak, segítsenek embertársaikon.