A valóság a szűz csillagjegy szülötteiről! Keményen dolgozik, kitartó, de van ami nagyon dühíti…

Ma szeretnénk megismertetni veletek azt, hogy milyen is egy a Szűz csillagjegyben született személy.

1. Nem csak beszél… de meg is csinálja

Ő nem igazán szeret beszélgetni, ha egy dologról elhatározza, hogy megcsinálja akkor addig fog dolgozni, amíg el nem éri azt amit akar. Mindent részletesen átgondol, van önfegyelme, ő még akkor is hisz az adott dologban, amikor már más úgy gondolja, hogy veszve van minden. Nem bizonytalan, meghatározza magának az utat és azt követi. A munkájában a megérzéseire hallgat és mindent pontosan kiszámol.

2. Mindig keményen dolgozik azért, hogy szebb jövője legyen

Sikeres, nehezére esik hazamenni a munkahelyéről, semmi sem állíthatja meg, mindig sikereket ér el. A Szűz csillagjegy szülötte lehet főnö , minden rábízott feladatot elvégez, még a kellemetlen dolgokat is. Sikeres csapatépítésben, az ő csapata mindig fejlődik.

3. Perfekcionista

Magasak az elvárásai önmagával szemben, szervezett, nem bírja a rendetlenséget.

4. A Szkeptikus

Addig nem hisz el semmit, amíg a saját szemével nem látja. Reálisan gondolkodik csak a cselekedetekre támaszkodik. Sohasem megy fejjel a falnak, csak a reális dolgok érdeklik.

5. Szerény és alázatos

Ő a legszerényebb mindegyik csillagjegy közül. Néha nehezen fogadja, ha dicsérik vagy bókolnak neki, ő csak örülni akar az időnek, a munkájának anélkül, hogy a figyelem középpontjában lenne. Mindig megbízhatsz abban amit mond.

6. Mindent megfontol

Bármilyen problémára megoldást talál. Ő azt is meglátja ami felett más elsiklik, precíz még akkor is, ha nyomás alatt van, minden szituációt jóirányba tud fordítani.

7. Van amitől nagyon dühös lesz

Frusztrált mások ostobasága miatt, nincs ideje lenyelni más ember butaságát. Az egyik legintelligensebb csillagjegy. Ha figyelnek rá, akkor dühbe gurul és, ha teheti akkor kilép az adott szituációból.

8. Csak magára számít

Független csak saját magára számít. Minden téren erős, pszichikailag, lelkileg és anyagilag is. Nagyon jól boldogul egyedül, nem fél attól, hogy új projektbe kezdjen vagy, hogy másokat irányítson.

9. Jó színész

Még akkor is azt mutatja az embereknek, hogy nyugodt, ha belül úgy érzi, hogy felrobban az idegességtől.

10. Sokan azt gondolják, hogy barátságtalan

Ridegnek látszik, de az igazság az, hogy nem nyílik meg mindenki előtt.Nagyon érzékeny kerüli azt, hogy segítséget kérjen másoktól. Ezért tűnik ridegnek.

11. Lojális

Lojális azokkal az emberekkel szemben, akik elnyerték a bizalmát. Rá bármikor, bármiben lehet számítani, addig ameddig nem érzi azt, hogy csak használják és nem értékelik a barátságát, mert akkor az illető távozhat az életéből. Egyszerűen nem fektet be olyan valakibe, aki ezt nem viszonozza.