Az egész internet csodájára járt a néhány nappal ezelőtt született kis „jelenségeknek”!

Az életben mindig van helye a csodáknak. Az alábbit nem tudom nem megosztani! Nem olyan régen egy igazán csodálatos esemény történt. Egy ló egyszerre két csikót hozott világra. A házigazdák számára ez persze leírhatatlan öröm volt.

A kanca, ami az Emma nevet viseli, sokáig nem tudott utódokat világra hozni. Bebizonyosodott, hogy a lovak nem képesek minden esetben két egészséges csikót hordani a méhükben. Az esélye, hogy az utódok egészségesek lesznek, nagyon kicsi, tízezer az egyhez.

Sőt, néha a két csikó jelenléte az anyaállat hasában veszélyeztetheti annak életét is. Gyakran az állatorvosok ezért inkább az abortusz mellett döntenek, hogy ezzel mentsék meg a ló életét.

Rendszerint 2 csikó ritkán fér össze a méhben, az egyik embrió képes megenni a másikat, vagy mindkettő halottan születik.

Emmának fogalma sincs arról, hogy két gyönyörű, és a legfontosabb: egészséges csikónak adott életet. A folyamat mindazonáltal nehéz volt, de minden rendben ment. Will és Grace, ezt a nevet kapta a két újszülött ikerló. Megszületésük után gyorsan felkerültek a képeik az internetre, ahol mindenki megcsodálhatta a két jövevény szépségét.

Kevés ilyen csoda van, de amikor megtörténnek, az egész világ örül.

Nézd meg a videót, hogyan telik egy nap a lovak életében.