Gyász: Meghalt Uri István, Jászai Mari-díjas színművész

73 éves korában elhunyt Uri István Jászai Mari-díjas magyar színész, szinkronszínész, a Centrál Színház művésze. A szomorú hírt a Centrál Színház posztolta Facebook-oldalán:

“Búcsúzunk a My Fair Lady Lord Boxingtonjától, a Sok hűhó semmiért jegyzőjétől, az Illatszertár detektívjétől. Uri István családja és a Centrál Színház társulata mély fájdalommal tudatja, hogy Uri István, Jászai Mari-díjas színművész, kollégánk és barátunk türelemmel és méltósággal viselt betegség után életének 74. évében elhunyt. Végső búcsúztatásának időpontjáról később adunk tájékoztatást.”

Egyszerű és olcsó! (kattints ide) mutatunk egy egyszerű és elronthatatlan receptet! Miért nem ismertem hamarabb ezt a receptet?

Búcsúzunk a My Fair Lady Lord Boxingtonjától, a Sok hűhó semmiért jegyzőjétől, az Illatszertár detektívjétől. Uri István…

Közzétette: CENTRÁL SZÍNHÁZ – 2019. január 23., szerda

Több társulat tagja is volt, játszott a Madách Színházban, a győri Kisfaludy Színházban és a Jurta Színházban is. Utolsó éveit a Centrál Színház csapatával töltötte. Színészi pályafutása alatt 1000-nél is több szinkronszerepet vállalt, feltűnt a szomszédokban is.

Az alábbi videóban József Attila Levegőt című versét szavalta el.

Uri István végső búcsúztatásának időpontjáról később ad tájékoztatást a Centrál Színház.

Nyugodjon békében.