Az év legdivatosabb frizurái! Ha elmúltál 35 éves, ezeket a hajformákat érdemes választanod!

Minden nő szeret ápoltan és elegánsan megjelenni bárhol, legyen az munkahely vagy szórakozóhely vagy egyszerűen csak a hétköznapok.

Ezért is nagyon fontos, hogy az öltözékünk mellett a frizuránk is mindig rendben legyen. A lépcsőzetes hajvágás népszerű a hölgyek körében, ami érthető is, hiszen évről – évre egyre divatosabbá válik ez a frizura. Ma több variációt is mutatunk, ha csinos frizurára vágysz, érdemes megtekintened.

A hajad lehet egyenes, ami elegáns és ápolt megjelenést kölcsönöz. Esti viseletnek nagyobb hullámokat is választhatsz, ami csinos, de mégis laza stílust kölcsönöz. Idén a nagy hullámok a divatosak, ezért érdemes elővenni a hatalmas csavarókat. Az enyhén borzos hatástól sem kell megijedned, ez is nagyon közkedvelt.

Tekintsd meg a fotókat és válaszd ki a neked tetsző frizurát


Ahogy a most következő fotókon is látható ezt a fajta frizurát olyan hölgyeknek javasolják, akik szeretnék, hogy a hajuknak jobb tartása legyen.


Hollywoodi stílusú hullámok, a könnyed, kissé kócos hatású hajforma manapság nagyon népszerű.

Ha azt szeretnéd, hogy tökéletes legyen a hajformád, mutasd meg a kiválasztott frizura fotóját a fodrászodnak, hogy úgy vágja le a hajad, ahogyan te szeretnéd.