Az idei év legdivatosabb frizurái 50 év fölötti hölgyeknek! Egy jó frizura megfiatalít!

Idősebb korban is lehet egy hölgy csinos és elegáns. A megfelelő frizuráról 50 éves kor fölött sem kell lemondani! Megmutatjuk az idei év legdivatosabb frizuráit, amelyek megfiatalítanak!

A rövid frizura nagyon nőies, ha megfelelően van levágva. 50 éves kor fölött a frufru jó választás, mivel eltakarja a ráncokat és karcsúsítja az arcot. A természetes árnyalatok nagyon divatosak idén. Az ősz hatás, a barna és a szőke is nagyon közkedveltek. A harsány színeket érdemes elkerülni, mert azok öregíthetik az arcot.

A fülig érő haj is lehet nagyon csinos. Láthatjuk, hogy egyenesen és enyhén hullámosan is remekül mutat. A frufru teszi fiatalossá és üdévé ezt a frizurát.

A csinos frizura lehet nagyon egyszerű is. Ha jól van levágva, ilyen egyszerűen is hordhatod a frizurádat, mégis elegáns és nőies hatást kelt.

A vállig érő frizura fiataloknak és idősebbeknek is remekül áll. Nagyon csinos frizura, kiemeli a szépségedet.

A rövid frizura mindig jó választás, mivel nem kell vele sok időt tölteni, mégis rendezett hatást kelt.

Nagyon egyszerű, mégis nőies frizura. Rövid, könnyen kezelhető és nagyon csinos. A frufru szinte elengedhetetlen ehhez a hajvágáshoz. 

Egy – egy hosszabb tincs és máris fiatalosabb hatást kelt a frizura. Könnyen kezelhető, mégis nagyon csinos és modern.

A klasszikus stílus kedvelői rajonganak ezért a frizuráért. Egyszerűen minden alkalomra jó választás, mert annyira nőies, hogy szinte semmit nem kell vele tenni ahhoz, hogy kiemelje a szépségedet.