Az idei év legdivatosabb rövid frizurái!

A hölgyek sokasága választja a rövid frizurát, mivel praktikus és könnyen kezelhető. Remekül formázható és nem igényel túl sok figyelmet. Az idei évben a rövid frizurák nagyon divatosak. Egy csinos frizura szebbé teszi az arcot és eltakarja az apróbb ráncokat.

A nagyon rövid frizura az idei év egyik kedvence. A frufru lehet hosszabb is, ami kiemeli az arcot és elfedi az apróbb ráncokat. A rövid frizurát számtalan módon viselhetjük, de beszárítás nélkül is remekül fog állni.

A hosszú frufru az idei évben nagyon divatos. Az enyhén tépett stílusú hajhoz is remekül áll az oldalra fésült, hosszú frufru. A merész hajszínektől sem kell tartani.

Az egyik legcsinosabb rövid frizura, a rakoncátlan tincsek nagyon fiatalosak és modernek. 

Egy örök klasszikus, amely idősebb hölgyek számára is remek választás. A frufru lehet rövid és hosszú is. A kerekebb arcú hölgyeknek a hosszabb frufru jobban áll, mivel megnyújtja az arcot.

A lépcsőzetes hajvágás nagyon vonzóvá teszi az arcot. A vékonyszálú haj sokkal dúsabbnak tűnik tőle. A lépcsőzetes hajvágás rövidebb és hosszabb haj estén is remek választás. 

A rövid haj az idei év hatalmas slágere! A csinos frizura sokkal szebbé tesz!