Az okos emberek rendetlenségben élnek, káromkodnak, és későn fekszenek le!

Ha ez rád is igaz, akkor valószínűleg te is nagyon okos vagy!

Milyen gyakran használsz csúnya kifejezéseket a beszédedben? Kritizálnak a hálószobában lévő rendetlenség miatt? Későre jár, amikor lefekszel? Természetesen ezek rossz szokásoknak számítanak, de hiszed, vagy sem, a magas intelligencia és az őszinteség indikátorai is egyben. Kíváncsi vagy a részletekre? További információért olvassad tovább a cikket!

Az intelligens emberek többet káromkodnak

Egy kis kiegészítés: természetesen mindez az időtől és a körülményektől függ. Nyilvánvaló, hogy az intelligens emberek csak a véleményük kifejezésére használják a káromkodásokat. Továbbá, szitokszavakat használnak a tevékenységek, események, érzések és gondolatok leírására.

Tanulmányok szerint a csúnya beszéd képessége a nyelv folyékonyságával és a fejlett lexikális tudással van kapcsolatban. Ez érthető is, nemde?

Az okos emberek későn fekszenek le aludni

Kutatások bizonyítják, hogy a magas intelligenciájú emberek éjszaka a legaktívabbak.

Pontosabban, a 75-ös IQ-szint alatti emberek körülbelül 11:41 órakor fekszenek le, míg azok, akiknek IQ-ja 123 vagy ennél magasabb 12:30 körül térnek nyugovóra.

Az intelligens emberek gyorsabban képesek alkalmazkodni

Az okos emberek jobban és gyorsabban képesek alkalmazkodni a változásokhoz, mint a kevésbé okosak.

Az intelligens emberek kedvüket lelik a problémák megoldásában

Ha szeretsz rejtvényt fejteni, különböző feladatokat megoldani, ha jó érzéssel tölt el, amikor rájössz egy probléma megoldására, akkor valószínűleg nagyon okos ember vagy.

Az intelligens emberek egyedülálló megoldásokkal és ötletekkel rukkolnak elő

Ahogy Einstein mondta, az igazi jele annak, hogy valaki intelligens, nem a tudása, hanem a képzelőereje.

Az intelligens emberek tanulnak a leckéből

Ez a nagyon okos emberek tipikus jellemzője. Mindig mindent pozitívumnak fognak föl magukkal kapcsolatban, és mindenből levonják a megfelelő következtetéseket. És mindenekelőtt tanulnak a hibáikból.

Az intelligens emberek nagyon erkölcsösek is

Ahogy Martin Luther King mondta, az oktatásnak egy célja van: megtanítani a tanulóknak, hogyan kell kritikusan és intenzíven gondolkodni. Az értelem és a jellem kialakítása az oktatás célja.

Az okos emberek rendetlenek

A következő alkalommal, amikor valaki panaszkodik, hogy piszok van a lakásban, és ideje lenne már kitakarítani, akkor ne feledd el emlékeztetni arra, hogy ez az okos emberek jellemzője.

Összegzés

Az intelligens emberek cselekednek, megoldják a problémáikat és másképp gondolkodnak. Figyelmen kívül hagyják a mindennapi problémákat, mint például a tisztaság fenntartását és a megegyezés szerinti menetrend betartását.

Így tesznek szert szabadságra, hogy kreatívabbak és hatékonyabbak legyenek. Általánosságban elmondható, hogy egy intelligens ember káromkodik, mint a kocsis, az éjszakákat piszkos bárokban tölti, és valódi kreativitással alkot.