Ebbe az aranyos kutyakölyökbe már beleszerelmesedett az egész internet! Ti is imádni fogjátok!

Mindannyiunkkal előfordul néha, hogy bizonyos napokon semmi sem akar sikerülni. Ilyen esetben nem szükséges, hogy depresszióba essünk, vagy rosszkedvűek legyünk, esetleg vegyünk a szomorúságra egy üveg italt, illetve ehhez hasonlók.

Bőven elég ilyen esetekben egy kis pozitívum, meghatódottság. Ebben lesz segítségünkre ez a csodálatos kutya. Ismerkedjünk meg ezzel a négylábú szépséggel, akinek Wiley a neve.

Ez a kutya jelenleg az egyik legnépszerűbb állat a Földön!

Mindez azért, mert Wiley orrán egy igazi szív látható, mintha csak egy jókedvű művész álmodta volna oda.

Ez a szórakoztató rendellenesség a kutyus kinézetében azt eredményezte, hogy hamar népszerűvé vált az egész világon. Az Instagram oldalát immáron több százezren követik!
De ez érthető is, hiszen ez a kutyus hihetetlenül aranyos!

Wiley gazdájának eleinte fel sem tűnt a furcsa rendellenesség a kutyakölyök orrán, azonban miután észrevette, úgy gondolta, hogy hamarosan elmúlik, az állat kinövi. Nem így történt, ahogy a kutyus nőtt, úgy nőtt vele „második szíve” is!

A kutya tulajdonosa azt is elmondta, hogy a természet ezen fricskája teljes mértékben tükrözi Wiley belső világát: hihetetlenül kedves, szelíd és szereti az embereket.

Az első parancs, amit Wiley megtanult, az „Ülj!”. Azóta elég érdekes, mondhatni vicces jelenség játszódik le, mivel a kutyust annyiszor dicsérték, hogy most már, ha valamit akar, csak leül és türelmesen várja, hogy bekövetkezzék.

Csak nézd meg a fotókat, micsoda szépséges négylábú ez a Wiley! Te sem tudnád megállni, hogy ne adj neki jutalomfalatot, vagy, hogy játssz vele a szabadban, ugye?