Egy csokor virág olcsóbb mint egy doboz cigi!

Egy csokor virág olcsóbb, mint egy doboz cigi. Tudd ezt mindig, amikor elmész a virágbolt mellett unottan és arra gondolsz, hogy úgyis elhervadnak, akkor mi értelme megvenni. Ne csodálkozz ezek után, ha a köztetek lévő szerelem is enyhül, ha majd azt hallod tőle, hogy nem figyelsz rá. Egy nőnek aki tényleg szeret nem számítanak a drága ajándékok, nem vágyik luxus éttermi vacsirákra, drága bundákra, csak apró gesztusokra.

Igen, fontosak a gesztusaid. Annyira könnyű kimutatnod, hogy szereted, hogy mosolyt akarsz csaláni az arcára, hogy boldoggá akarod tenni. Bonyolult számodra, hogy ezt megértsd? Akkor vajon nem bonyolult az ő számára is, hogy elfogadja a közömbösségedet? Az együttlét nem csak azt jelenti, hogy elfogadjátok egymást, a szerelemért minden nap tennetek kell valamit. Különben egy nap eluralkodik a szomorúság, a sajnálat és a kommunikáció hiánya és akkor minden széthullik.

Adj virágot! Nagyobb csokrokat, kisebb csokrokat, rózsát, tulipánt, vadvirágot… Adj egy száll virágot, amikor látod a gyönyörű szemeit, amikor 3 hónapja együtt vagytok, vagy egyszerűen csak azért mert ma van az év 326-ik napja. Tégy egy szál virágot a reggeli kávéja mellé, egyet a táskájába és egyet az ágy szélére, amikor megjön a munkából. Töltsd meg a házat virágokkal, vagy adj csak egyet, egy csodás ebédnél. Mindig mond el, hogy ő a legszebb virág ezen a földön!