Egy erős nő különleges, nem hisztizik, de mégis eléri amit akar!

Egy erős nő sok nehézségen ment keresztül, de sikerült megőriznie a lelkében a szeretetet és a jóságot. Ő egy érett, határozott, önbizalommal teli nő és a szerelme határtalan.

Ma szeretnénk bemutatni nektek egy erős nő jellemvonásait

1. Egyenes, nem kertel

Egyenes és őszinte, mindig a nevén nevezi a dolgokat, tudja mit akar, nem pazarolja az idejét értelmetlen dolgokra.

2. Meg tudja védeni magát egyedül

Egy erős nő nem fél attól, hogy behatárolja mit akar és be is tartsa azt, még akkor is, ha ez konfliktusokhoz vezet. Nem engedi meg senkinek sem, hogy nyomást gyakoroljon rá, meg vannak a saját elképzelései.

3. Kitart az érzései mellett

Egy erős nő hű marad magához akkor is, ha van egy kapcsolata, nem rejti el az érzéseit, nem fél kimutatni az izgatottságát, mert tudja, hogy ő így önmaga. Szereti az őszinte embereket és ő sem titkolja azt amit érez. Azt akarja, hogy a mellette lévő férfi is nyitott, őszinte legyen, ne aggódjon, mert akkor gyengének bizonyul.

4. Tud vigyázni magára

Egy erős nő független, mert nincs más választása, tudja azt, hogy ő a felelős a saját boldogságáért attól függetlenül, hogy van mellette egy férfi vagy pedig egyedül él.
Ha van partnere akkor mellette lesz, de nem várja el azt, hogy a partnere megvédje őt, mert neki nincs erre szüksége. Ő tud vigyázni magára és az életére, boldog akkor is, ha egyedül él.

5. A szemedbe mondja, ha valami nem tetszik neki

Egy erős nő nem hagyja magát, ha a férfi nem megfelelő módon viselkedik vele, nem fél attól, hogy elhagyják. Senki sem használhatja ki a jóságát és a szerelmét, mert ö tisztában van az értékeivel és nem tolerálja a nem megfelelő viselkedést egy férfi részéről. Ha azt látja, hogy a férfi hibát követ el, akkor ezért figyelmeztetni fogja őt, azért mert jót akar neki. Kedves férfiak fogadjátok el egy erős nő őszinteségét, akkor is amikor hibáztok.

6. Felelősséget vállal a hibákért

Egy erős nő beismeri amikor hibázik, nem vádol más személyt ezért, mindig beismeri, ha nincs igaza és próbálja megoldani a problémát. A különleges helyzeteket sem adja fel, keresi a megoldást, ő egy igazi harcos.

7. Kimutatja a szerelmét

Egy erős nö kimutatja a szerelmét, az érzéseit. Akkor is hisz a szerelemben, ha már több alkalommal megsebezték őt. Ha már egyszer csalódott, akkor figyelmesebb lesz, de azért egy idő után már érezheti a férfi a nő szerelmének mélységét.