A 40 év feletti hölgyek azért annyira különlegesek, mert…

A 40 év feletti nők erősek és sokkal vonzóbbak mint a fiatalok. Nem a külsejük miatt, hanem a tapasztalataik miatt!

A 40 év feletti hölgyek elragadóak!

Egy 40 év feletti nő nem ébreszti fel a férjét éjszaka azért, hogy megkérdezze: „Mire gondolsz”. Ő nem lesz morcos azért, ha a férje a focimeccset nézi este, mert az okos nő talál magának elfoglaltságot.

A 40 év feletti nőnek már van annyi tapasztalata, hogy tudja mit akar az élettől és mit akar a partnerétől. Kevés nő fogja azzal tölteni az idejét, hogy kritizálja a férfit.

A 40 év feletti hölgyeknek van büszkeségük, ezért soha nem fognak veszekedni a partnerükkel nyilvános helyen, ha mégis elkerülhetetlen a veszekedés, akkor diszkréten oldják meg ezt a problémát. Egy érett nő elfogadja a dicséretet és azt is tudja, hogy milyen az elégedetlenség.

A 40 év feletti nőnek van annyi önbizalma, hogy bemutassa a párját a családjának. A fiatalabb nők sok esetben kerülik ezt a dolgot, mert nem bíznak a partnerükben. Egy érett nőt már nem érdekel, hogy mit mondanak mások.

Amikor a nők betöltik a 40 évet jó pszichológus válik belőlük, a férfi már el sem kell mondja a tévedését, mert a nő szinte érzi azt.

Az érett nőnek jól áll egy élénk piros színű rúzs és még azzal is tisztában van, hogy a megjelenő ráncok csak vonzóbbá teszik őt.

A 40 év feletti nők nyitottabbak nem kertelnek, az egyenes utat választják. Nem félnek megmondani a férfinak azt, hogy nem udvarias.

Több dolog miatt is elragadóak a 40 év feletti nök, de sajnos ezt a férfiakról nem igazán mondhatjuk.

Sajnos a legtöbb érett nő mellett van egy olyan férfi, aki megnéz egy csinos fiatal nőt.