Egy fiatal nő betért a benzinkúthoz, hogy teletankolja a luxusautóját, de a kulcsot bezárta a kocsiba, a kutas megpróbált segíteni neki…

Egy fiatalember a benzinkútnál dolgozott, amikor olyan kliens érkezett aki tele akarta tankolni a Porsche luxusautóját. Az autóból egy szép fiatal hölgy szállt ki, majd elmondta a fiatalembernek, hogy milyen benzint töltsön a gépjárműve tartályába.

Amikor a hölgy megfordult akkor vette észre, hogy az autó kulcsait bent felejtette, így az ajtó magától bezáródott. Megkérte a benzinkútnál dolgozó fiatalembert, hogy segítsen neki, de a fiatalembernek sok munkája volt, ezért nem tudott hölgy rendelkezésére állni.

Azért, hogy mégse hagyja cserben a hölgyet, adott neki egy darab drótot. Szerencsére az ablak nem volt teljesen felhúzva, elmagyarázta neki, hogy próbálja benyomni a drótot, majd azzal nyissa ki belülről az ajtót.

A fiatal hölgy megfogadta a tanácsát és próbálkozni kezdett az ajtó kinyitásával. Néhány perc elteltével a benzinkútnál dolgozó fiatalember egy férfira lett figyelmes, a férfi úgy nevetett a benzinkút mellett, hogy szinte fetrengett a földön.

A benzinkútnál dolgozó fiatalember odament hozzá, majd megkérdezte tőle, hogy mi történt, min szórakozik ennyire?

A férfi a következőket mondta: Azt a fiatal hölgyet nézem aki kétségbeesetten próbálja kinyitni az autó ajtaját egy dróttal.

Nem értem miért nevetsz ezen, válaszolta a benzinkút dolgozója, nagyon elfoglalt vagyok, nem tudok segíteni a hölgynek, a drótot pedig én adtam neki, hogy azzal próbálkozzon.

A férfi még hangosabban elkezd nevetni, majd elmondja, hogy azon szórakozik ennyire, hogy az autóban ül a fiatal hölgy barátnője, aki próbálja elmagyarázni, hogy mit kell csináljon, hova kell benyomni a drótot azért, hogy kinyíljon az ajtó.