Tudtátok, hogy létezik egy hely Erdélyben, amely a tündérek világába repít bennünket?

Van egy káprázatos hely, Erdélyben ahol úgy érezhetjük magunkat, mintha a tündérek világába csöppentünk volna. A Fogarasi havasok lábánál egy valódi mesebirodalom várja a látogatókat.

Gabriela és Razvan Vasile 2013-ban megelégelte a nagyvárosi életet és inkább vidékre költöztek. A házaspár megalkotta saját kis birodalmát, a különleges építményhez pedig csak természetes anyagokat használtak, mint a kő és a fa.

A csodás fogadó a Tündérvölgyben található, Felsőporumbák szélén. Rengetegen látogatnak el erre a varázslatos helyre, hogy visszarepülhessenek az időben és újra átélhessék gyermekkoruk álmodozó pillanatait. A csodás hely sokakat megihlet, rendeztek itt már divatbemutatót és esküvőt is. Aki szeretne kikapcsolódni, az lovagolhat, vagy sétálhat egy jót a patak partján. A helyiek rengeteg programot szerveznek, hogy minden turista kikapcsolódhasson és csodás emlékekkel a szívében távozhasson erről a varázslatos helyről.

Télen és nyáron is káprázatos, csekély belépő ellenében meg lehet tekinteni a házikó belsejét is és természetesen szuveníreket is vásárolhatnak a turisták.

A mesés kastély kétszintes és 10 szobás

A fotókat nézve el sem hisszük, hogy létezik ilyen csodálatos hely, pedig létezik és mi bármikor ellátogathatunk ide! További információ facebook oldalukon.